سرویس خبری 13 خرداد 1398

همه چیز بود؛ از عشق و تنفر بگیر تا التماس و تهدید

در مقابل اینهمه حرکت زشت کار حرفه ای کریم باقری هم جالب بود، او وقتی که دید قضیه ی کمک خواستن از بازیکنان برای خروج تماشاگران هم بی فایده بود و هم لوس شده بود وقتی اعلام شد دوباره کامیابی نیا بیاد برای خواهش دادی به روی مسوولان زد که شاید همچنان از ترس آن در فکر فرو رفته باشند.

طفل تیپاخورده‌ی فرهنگ در کهگیلویه و بویراحمد/ طنز تلخ انتخاب یک مدیر

اداره ارشاد، دهه هاست که تنها مجتمع فرهنگی یاسوج را غصب کرده و خودش گلوی فرهنگ و هنر را فشار می دهد. با ساختاری آشفته و درهم، که کارکنان مظلومش را می آزارد و جامعه هنرمندان و رسانه و عموم مردمی را که منتظر فعالیتهای معنادار فرهنگی هستند تا بچه هایشان شاد و آزاد، به هنر پناه ببرند و فرهنگ سرزمینشان را بشناسند.

دختران ایل بهمئی با آرامش و در کمال امنیت به مدرسه می روند/ آموزش و پرورش دیشموک در سال‌های اخیر تلاش ویژه ای برای ارتقاء و توسعه فضای آموزشی کرده است

چرا با هویت فرهنگی ایل بزرگ بهمئی بازی می‌کنید ؟ ایل بهمئی ایل با اصالت و دارای مردانی شجاع و زنانی نجیب است . و هیچگونه نا امنی برای ادامه تحصیل دانش‌آموزان دختر وجود ندارد . و دانش آموزان دختر در کمال امنیت و آرامش به تحصیل مشغولند.

مدیریت سنتی عامل نابودی جامعه است

چند سالی است برای تصحیح جریان اقتصادی ابزاری ارائه شده بنام بودجه ریزی بر پایه عملکرد. اما اجرای این سیستم در بودجه کشور و بخصوص استان ما بدون اجرای یک مدیریت بر پایه عملکرد سرانجامی جز شکست ندارد. مسیری که خوشایند سنتی گرایان است تا با شکست این فرآیند، سیستم را به سخره بگیرند و آن را ناکارآمد جلوه دهند‌.

پربحث ترین

تصویر روز:

پیشنهادی