سرویس خبری 15 خرداد 1398

اجرای طرح ملی کنترل فشارخون در پایگاه های ثابت و سیار در کهگیلویه

رئیس شبکه‌ بهداشت‌ و‌ درمان کهگیلویه گفت:  شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه در سطح مناطق شهری و روستایی آمادگی کامل جهت اجرای طرح کنترل فشار خون را داشته و جهت آگاهی مردم و اجرای طرح اطلاع رسانی کرده است و تمهیدات لازم از نظر امکانات زیرساختها نیروی انسانی و استقرار پایگاه های ثابت و سیار کتترل فشارخون در سطح مناطق شهری دهدست، قلعه ریسی ، دیشموک و سوق را انجام داده است.

مسوولان مشکلات شهر سوق را حل کنند

سوق ازبخشها و شهرهای دارای تاریخی به بلندای تاریخ ایران زمین و فراتر ازتاریخ استان کهگیلویه و بویراحمد مامن و ماوای انسان های شریفی از این خطه ی کهن ایران میباشد که علیرغم همه همراهیهایش با هرآنچه در تاریخ صلاح این مملکت بود سالیان متمادی است که به دلایل بعضا معلوم

نانِ “بهنوش” گچساران در دست آبِ 2 مدیر گچسارانی

چرخ‌های تولید در کارخانه بهنوش گچساران در دشت‌های کم‌آب امام‌زاده جعفر در روز با 24 هزار لیتر آب می‌چرخد؛ مالک این کارخانه پول 12 هزار متر مکعب در ماه را داده و مجوز آن را گرفته اما شرکت آبفای شهری با دلایلی که دارد این آب را به طور کامل و پایدار تأمین نکرده است تا “نان” این سرمایه‌گذاری و کارگرانش، در “گرو” آبِ آن باشد.

پربحث ترین

تصویر روز:

پیشنهادی