سرویس خبری 9 آذر 1399

بیمه شدگان در تعطیلات کرونایی بدون دفترچه می توانند به پزشک مراجعه کنند

مدیر کل تامین اجتماعی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در ایام تعطیلی کرونایی ، بیمه شدگان تامین اجتماعی برای دریافت خدمات درمانی نیازی به ارائه دفترچه بیمه ندارند وتنها ارایه کارت ملی یا اعلام کد ملی کافی خواهد بود.

ذوق زدگی عجیب و غریب از یک استعفا/ اختلافی در کار نیست

استعفای معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد دو کلید واژه مهم داشت؛ یکی وضعیت بیماری وی و دوم برگشت او به مطب و کار تخصصی‌اش اما برخی رسانه‌ها و افراد با ذوق‌زدگی این استعفای معمولی را به اختلاف در این دانشگاه تعبیر کردند.  

دکتر کامبیز کشاورز دکتر پرویز یزدانپناه دکتر سبز

عقب‌نشینی پرمعنای مبارز کرونا در وسط میدان جنگ/دل پرخون “کشاورز” از جلسات بی‌حاصل استان

دکتر کامبیز کشاورز، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد با نوشتن متن استعفای خود، از جلسات بی‌ثمر اداری در این استان انتقاد کرد و گفت که جای من در مسئولیتی که عملا جز حرف تکراری و بخش‌نامه و دستور کاری برای بیماران و کادر درمانی نمی‌توانم بکنم، نیست و می‌خواهم به همان مطبم برگردم شاید آنجا بتوانم کار مؤثری انجام دهم؛ او دوره اندکی این مسئولیت را عهده‌دار بود و انتصابش نیز مخالفان زیادی داشت.

پربحث ترین

تصویر روز:

پیشنهادی