تکرار قابل تامل تاریخ در رد اعتبارنامه تاجگردون و مرحوم نبی‌زاده در مجلس/ از این دست به آن دست

یک روایت شفاهی از تاریخ نشان می‌دهد که روزی غلامرضا تاجگردون در رد اعتبارنامه مرحوم محمدعلی نبی‌زاده، نماینده گچساران و باشت دست داشته است و امروز در رویارویی جالب بار دیگر تاریخ تکرار شده است.

یک روایت شفاهی از تاریخ نشان می‌دهد که روزی غلامرضا تاجگردون در رد اعتبارنامه مرحوم محمدعلی نبی‌زاده، نماینده گچساران و باشت دست داشته است و امروز در رویارویی جالب بار دیگر تاریخ تکرار شده است.

به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، غلامرضا تاجگردون که با رای قاطع مردم وکیل مردم گچساران و باشت در دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی شد در یک غافلگیری و با وجود حمایت‌های برخی نهادهای حاکمیتی و نظامی، اعتبارنامه‌اش از سوی دیگر نمایندگان رد شد.

گچساران که روی یک ریل کار و توسعه قرار گرفته بود با این توقف به عقب افتاد و مدت‌هاست که به حاشیه رفته و خبری از آن ترافیک مدیران در این حوزه انتخابیه نیست.

رد اعتبارنامه غلامرضا تاجگردون موافقان و مخالفان زیادی داشت و تا مدت‌ها بحث اول محافل بود اما نکته جالبی که جدیدا مطرح شده است دست داشتن او در طرح‌ریزی رد اعتبارنامه مرحوم نبی‌زاده در دوره مجلس ششم است که رقیب پسر عمویش بهرام تاجگردون بوده است.

بر اساس این روایت، آقای باقری‌نژادیان رفیق صمیمی غلامرضا تاجگردون بود که از حوزه کازرون به مجلس راه پیدا کرده بود.

غلامرضا تاجگردون در برنامه و بودجه کشور صاحب قدرت بود و آقای باقری‌نژادیان با او روابط نزدیکی داشت.

با وجود این روابط نزدیک و بعد از راهیابی مرحوم نبی‌زاده از حوزه گچساران و باشت، باقری‌نژادیان بانی طرح رد اعتبارنامه نبی‌زاده شد که هر چند مدت‌ها گچساران و باشت را بدون نماینده کرد اما بعد از یک کش و قوس فراوان بالاخره اعتبارنامه نبی زاده تایید شد.

داستان قبول شدن بهرام تاجگردون در دور اول و رد صلاحیت او در دور دوم و ابطال انتخابات داستان خودش را دارد اما آنچه این روایت شفاهی از تاریخ را جالب می‌کند این است که روزی غلامرضا تاجگردون از آن دست برای ردصلاحیت رقیب دیرینه‌ اصولگرایش تلاش کرد و روزی هم از این دست، رقبای اصولگرای تاجگردون برای ردصلاحیت او تلاش کردند و او را از اعتبار نمایندگی انداختند تا باز هم گچساران و باشت بدون نماینده شود.

این تکرار تاریخ و رویارویی دو رقیب دیرینه جریان اصولگرا و اصلاح‌طلب نکته قابل تامل این نوشته است؛ تکراری که سید قدرت حسینی و دوستان هم‌پیمانش آشکار و پنهان برای ردصلاحیت غلامرضا تاجگردون تلاش کردند.

غلامرضا تاجگردون بعد از رد اعتبارنامه‌اش، برادرش ساسان تاجگردون را نامزد کرد و پشت او ایستاد تا چراغ خانواده تاجگردون در سیاست خاموش نشود.

موضوعی که بسیاری از اصلاح‌طلبان به غلامرضا تاجگردون خرده می‌گیرند که او باید برای خاموش نشدن چراغ اصلاح‌طلبان تلاش کند نه چراغ خانواده‌اش!

انتهای پیام/ بنام- کریم

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=113253

2 Comments

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.