معتمدی‌پور: روز قدس نماد وحدت مسلمین علیه کفر و ظلم است / دعوت از مردم برای شرکت در راهپیمایی

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در پیامی، مردم روزه‌دار هم‌استانی را به شرکت در راهمپیایی دشمن‌شکن روز قدس دعوت کرد.

 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در پیامی، مردم روزه‌دار هم‌استانی را به شرکت در راهمپیایی دشمن‌شکن روز قدس دعوت کرد.

به گزارش ریواس جنوب به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، سید علی معتمدی‌پور در پیامی، ضمن دعوت مردم به حضور در راهپیمایی آخرین جمعه از ماه مبارک رمضان، این روز را یادگار ماندگاری از امام امت، حضرت امام خمینی ( ره) خواند و گفت: روز قدس نماد اتحاد مسلمانان در حمایت از مظلومیت فلسطین و اعلام انزجار از رژیم غاصب صهیونیست است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در بخش دیگری از این پیام آورده است؛ روز قدس تجلی آرمان‌های مقدس اسلام و انقلاب و یادآور فرهنگ  مقاومت و شهادت است که هر ساله لرزه بر اندام رژیم جعلی اسرائیل می‌اندازد.

معتمدی‌پور با اشاره به هوشمندی بنیان‌گذار انقلاب اسلامی ایران در نام‌گذاری روز قدس، اعلام کرد: کارمندان و مدیران بخش کشاورزی دوشادوش کشاورزان، تولیدکنندگان و بهره‌برداران و قاطبه ملت همیشه در صحنه ایران بالاخص مردم ولایت‌پذیر کهگیلویه و بویراحمد در روز جمعه با حضور در خیابان، علیه ظلم تاریخی رژیم کودک‌کش صهیونیست فریاد عدالت‌خواهی و انزجار خود را اعلام خواهند کرد.

وی در بخش پایانی این پیام آورده است؛ اینجانب به عنوان عضو کوچکی از جامعه بزرگ و ارزشمند کشاورزان و تولیدکنندگان، ضمن گرامیداشت این روز مقدس از همه مردم استان کهگیلویه و بویراحمد به ویژه فعالان بخش کشاورزی برای شرکت در این راهپیمایی دعوت می‌کنم.

انتهای پیام/

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=145083

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.