بر اثر برخورد دو دستگاه خودروی سواری پژو 405 در محور یاسوج-اصفهان 3 نفر در دم جان باختند. یکی از جان باختگان این حادثه ستوانیکم روح الله هاشمی از مأموران پلیس راه محور بهبهان-اهواز بوده است.
به گزارش ریواس نیوز، این تصادف حوالی ساعت 4 بامداد در 50 کیلومتری محور یاسوج به اصفهان و در نزدیکی شهر پاتاوه به وقوع پیوست.
سرهنگ سیاهپور فرمانده پلیس راه استان دلیل تصادف را سرعت غیر مجاز و تجاوز به چپ خودروی سواری پژو 405 که از سمت یاسوج به اصفهان در حرکت بود اعلام کرد.
در این تصادف هر 3 سرنشین دو خودروی سواری پژو به دلیل شدت تصادف و جراحات وارده در دم جان سپردند. گفتنی است یکی از این دو خودرو حامل بار نوشیدنی و از سمت یاسوج به اصفهان در حال تردد بود و خودرو دیگر نیز از استان چهارمحال و بختیاری به سمت شهر یاسوج در حرکت بود. (منبع تصاویر: سایت گزدون)







