بهرامی خطاب به هوادارانش: تایید صلاحیت می‌گیرم، تا آخر بمانید

به گزارش ریواس جنوب، محمد بهرامی بعد از انتشار رد صلاحیت خود در بیانیه ای نوشت:

بسم الله الرحمن الرحیم

ان الله مع الصابرین

مردم شریف ،نجیب و اصیل بویراحمد ، دنا و مارگون؛

دوستداران ، خواهران و برادران

ما امروز در ابتدای راهی هستیم که منتهی به وظیفه‌ای خطیر به نام قانون گذاری در مجلس شورای اسلامی می‌شود.

پس ، قبل از هر چیزی قانون و تمکین به موجودیت قانون فصل الخطاب همگان است و همه ی  ما موظف به پذیرش بدون چون و چرای قانون رسمی کشور هستیم.

بنابراین ضمن تشکر از محبت و الطاف همه همشهریان ، برادران و خواهرانی که احساسات عمیق و دلگرم کننده‌شان را با بنده به اشتراک گذاشتند باید عرض کنم موارد مطروحه از طرف شورای محترم نگهبان قانون اساسی قابل اعتراض و پیگیری و البته حتماً با حصول نتیجه مطلوب خواهد بود.

فلذا حل این موضوع از مراجع قانونی با مسئولیت یک کارگروه امین و متخصص از لحظات ابتدایی اطلاع‌ در دستور کار قرار گرفته است و ظرف روزهای آینده تمام موانع پیش آمده به حمدالله تعالی مرتفع خواهد شد.

در آخر از همه عزیزان و طرفداران خواهشمندم ضمن حفظ خونسردی و پرهیز از هرگونه بد اخلاقی تا حصول نتیجه نهایی صبور بوده و در میدان باشید.

خیل عظیم و بی‌شمار شما عزیزان مشارکتی تاریخی را رقم خواهد زد پس بدانید :

” ان مع العسر یسرا

محمد بهرامی سیف آباد

۱۴۰۲/۱۰/۱۵

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=192294

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.