سردار مصطفایی: سهم اصلی در امنیت کهگیلویه و بویراحمد متعلق به پلیس است

ریواس جنوب/ فرمانده پلیس در کهگیلویه و بویراحمد مدعی شد که این استان در زمره استان‌های امن کشور است و عملکرد نیروی انتظامی بیشترین نقش را در این امنیت داشته است؛ سردار مصطفایی گفت که در همه شاخص‌های مرتبط با «جرم» بهتر از گذشته شده‌ایم اما در حوزه تصادفات رانندگی و امنیت جاده‌ها نگرانیم.

ریواس جنوب/ فرمانده پلیس در کهگیلویه و بویراحمد مدعی شد که این استان در زمره استان‌های امن کشور است و عملکرد نیروی انتظامی بیشترین نقش را در این امنیت داشته است؛ سردار مصطفایی گفت که در همه شاخص‌های مرتبط با «جرم» بهتر از گذشته شده‌ایم اما در حوزه تصادفات رانندگی و امنیت جاده‌ها نگرانیم.

به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، سردار مصطفایی در نشستی که با معتمدین استان و البته بدون حضور خبرنگاران برگزار کرد، با اشاره به اینکه امنیت، شاکله تمامی فعالیت‌ها و کار‌هایی است که بشر برای زندگی به آن نیاز دارد، اطهار کرد: وضعیت امنیت در کهگیلویه و بویراحمد مطلوب بوده و بنابر آمار‌ها و داده‌های جمع آوری شده این استان در زمره استان‌های امن کشور است.

فرمانده نیروی انتظامی استان گفت: این امنیت با همراهی همه جانبه مردم بدست آمده و نیروی انتظامی به عنوان متولی نظم، بیشترین نقش را در این امنیت داشته است.

سردار مصطفایی افزود: با توجه به بافت ایلی و عشیره‌ای، نقش مردم و معتمدین در برقراری امنیت بیشتر احساس می‌شود

.
وی اضافه کرد در یک دوره ۶ ساله شاهد کاهش نزاع‌های دسته جمعی در استان بودیم در چند سال گذشته نگران این موضوع بودیم در صورتی که هم اکنون جز استان‌های آخر هستیم.

فرمانده انتظامی استان گفت نرخ جرم در اغلب حوزه‌ها وضعیت بهتری نسبت به گذشته دارد.

سردار مصطفایی افزود در حوزه تصادفات وضعیت بدی در استان وجود دارد که بیشترین دلیل آن محور‌ها و اتومبیل‌های غیراستاندارد و فرهنگ رانندگی در استان است و امیدوارم با همکاری مردم این موضوع هم کاهش پیدا کند.

وی با اشاره به تاکید بر دستورالعمل امنیت محور استان‌ها گفت: برای امنیت محله‌ها باید مردم را مشارکت دهیم و در این زمینه معتمدان می توانند یاریگر ما باشند.

فرمانده نیروی انتظامی استان گفت: یکی از برنامه‌های نیروی انتظامی مقابله با ارازل و اوباش و ناآرامی‌های اجتماعی است که به صورت جدی در دستور قرار می گیرد و نیروی انتظامی تلاش می‌کند تا جامعه‌ای که در شان و مورد انتظار مردم است را برای آنها رقم بزند.

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=200310

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.