رنگین کمان اقوام در نگاه خاص شهرام دبیری؛ شعار رییس جمهور در حال تحقق است

وقتی مسعود پزشکیان در کارزار انتخاباتی خود می‌گفت ایران متعلق به همه ایرانیان است، در آن موقع صرفاً یک شعار انتخاباتی محسوب می‌شد و لازم بود تا بعد از سکانداری به عنوان شخص اول اجرایی مملکت این شعار را عملیاتی کند. حالا شهرام دبیری معاون پارلمانی اش آستین بالا زد تا در تبدیل شعار آن روزِ رئیس جمهور از «روی کاغذ به صحنه ی اجرا» نقش اول را داشته باشد.

وقتی مسعود پزشکیان در کارزار انتخاباتی خود می‌گفت ایران متعلق به همه ایرانیان است، در آن موقع صرفاً یک شعار انتخاباتی محسوب می‌شد و لازم بود تا بعد از سکانداری به عنوان شخص اول اجرایی مملکت این شعار را عملیاتی کند. حالا شهرام دبیری معاون پارلمانی اش آستین بالا زد تا در تبدیل شعار آن روزِ رئیس جمهور از «روی کاغذ به صحنه ی اجرا» نقش اول را داشته باشد.

به گزارش ریواس جنوب؛ شهرام دبیری معاون پارلمانی رئیس جمهور به تازگی یک انتصاب قابل تامل داشت و فاروق اعظمی را به عنوان مشاور امور استان‌های خود در معاونت امور مجلس ریاست جمهوری منصوب کرد.

این انتصاب از آن جهت حائز اهمیت است که اعظمی از خطه ی سیستان و بلوچستان این منصب مهم را بر عهده گرفت و از طرفی او از اهل تسنن است. در عین حال او از جامعه شورایی برخاسته است و با کسب رای مردم، تجربه حضور در شورای عالی استان ها و سخنگویی این شورا را دارد.

مسعود پزشکیان هم پیش از انتخابات بر روی این نکته تاکید بسیار داشت و هم بعد از انتخابات بارها گفته است که در دولت او همه باید احساس کنند در اداره کشور سهیم هستند و این «همه» را چنین بیان کرد؛

«همه اقوام و مذاهب اعم از ترک، کرد، لر، بلوچ، عرب، فارس، گیلک، ترکمن، شیعه و سنی  و…»

با این انتصاب هم می‌توان پی برد که حرف‌های پزشکیان در این باره صرفاً شعار نبوده است و هم می‌توان نتیجه گرفت که شهرام دبیری بیش از هر کس دیگری در مسیر تحقق شعارهای رئیس جمهور گام برمی‌دارد و با نگاه خاص به شعار جالب و به حق رییس جمهور و دولت چهاردهم جامه عمل می پوشاند.

این البته تنها اقدام دبیری نبوده است بلکه او با نقش آفرینی در مجلس و رایزنی موثر توانسته است رای نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی را تغییر دهد تا عبدالکریم حسین‌زاده بتواند از مجلس استعفا کند به عنوان معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم به خدمت ادامه دهد؛ استعفایی که چندی پیش و پس از صدور حکم رئیس جمهور برای حسین‌زاده با مخالفت مجلسی‌ها روبرو شد.

حسین زاده نماینده نقده و اشنویه و سیاستمدارِ اصلاح طلبِ ایرانیِ کُرد و اهل سنت محسوب می‌شود که در پیگیری مطالبات مردم حرف برای گفتن دارد و در سمت جدید به عنوان معاون امور توسعه روستایی رییس جمهور می تواند یاریگر پزشکیان و دولت چهاردهم در توسعه مناطق محروم کشور باشد.

انتصاب فاروق اعظمی و رایزنی موثر برای موافقت مجلس با استعفای عبدالکریم حسین‌زاده از سوی دبیری می تواند نوید بخش این نکته باشد که دولت چهاردهم رنگین کمان اقوام و مذاهب متعدد ایران خواهد بود؛ نکته‌ای که ایران بیش از هر چیز دیگری به آن نیازمند است؛
اداره کشور با مشارکت همه اقوام، مذاهب و اقشار مختلف در ایران پهناور…

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=201152

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.