ابرپروژه ساماندهی سواحل بشار و پاسخ معقول استاندار به یک شائبه

اخیرا شائبه‌ای مطرح شده که پروژه ساماندهی سواحل رودخانه بشار یاسوج دو بار کلنگ‌زنی شده اما استاندار کهگیلویه و بویراحمد پاسخی معقول به این موضوع دارد.

اخیرا شائبه‌ای مطرح شده که پروژه ساماندهی سواحل رودخانه بشار یاسوج دو بار کلنگ‌زنی شده اما استاندار کهگیلویه و بویراحمد پاسخی معقول به این موضوع دارد.

به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، ساماندهی رودخانه بشار به طول ۳۰ کیلومتر یکی از ابرپروژه‌هایی است که در استان کهگیلویه و بویراحمد شروع شده و از اولویت‌های مهم استاندار جدید نیز به حساب می‌آید.

پیگیری‌های متعدد برای کسب مجوزات لازم و مطالعات و تهیه طرح، اقدامات مهمی بودند که در این پروژه انجام شدند و در سفر وزیر ارتباطات به استان کهگیلویه و بویراحمد، رسما کلنگ‌ خورد.

این پروژه می‌تواند به تنهایی چهره گردشگری استان را متحول کند و سواحل بشار را مقصد مهمی برای گردشگران داخلی و خارجی کند.

بعد از کلنگ‌زنی این پروژه مهم توسط وزیر ارتباطات، روز گذشته نیز با حضور محمد بهرامی و در جریان بازدید مقامات استانی از پروژه‌های بویراحمد، در قسمت دیگری از محل اجرای این پروژه، کلنگ دیگری به زمین خورد که حاشیه‌هایی را به همراه داشت.

یکی از خبرگزاری‌ها در گزارشی نوشت که در اقدامی نادر، یک پروژه در عرض کمتر از یک ماه دوبار کلنگ‌زنی شد؛ موضوعی که برای صحت و سقم آن به سراغ استاندار کهگیلویه و بویراحمد رفتیم و ماجرا را از زبان او جویا شدیم.

یدالله رحمانی در همین زمینه به خبرنگار ریواس جنوب گفت که ساماندهی سواحل رود بشار بایستی در طول ۱۵ کیلومتر و در دو طرف رودخانه انجام می‌شود که مجموعا سی کیلومتر خواهد بود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: اجرای این ۳۰ کیلومتر متناسب با اعتباراتی که تامین می شود در قالب پروژه‌های متعدد تعریف می‌شود لذا با پیگیری های انجام شده در دو نقطه متفاوت دو تا فراخوان انتخاب پیمانکار انجام شد و یکی از پروژه‌ها در سفر ستار هاشمی وزیر  ارتباطات و فناوری اطلاعات کلنگ زنی و پروژه دوم هم اخیرا با حضور محمد بهرامی کلنگ‌زنی شد.

رحمانی تاکید کرد: انتقادات رسانه‌ها همواره یک اهرم کمکی برای اصلاح ایرادات است و قطعا هر جا ایرادی باشد با دیده منت پذیرا هستیم و اصلاح خواهیم کرد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اهمیت پروژه ساماندهی سواحل بشار و نقش آن در رونق گردشگری و اشتغال گفت: آنچه مهم است این است که پروژه ساماندهی بشار در دو فاز تعریف شده با جدیت اجرایی و تکمیل شود و قطعا رسانه‌ها نیز به عنوان ناظر این پروژه‌ها می‌توانند کمک‌کار عوامل اجرایی باشند.

انتهای پیام/

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=202986

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.