انتقادات غیرمنصفانه از تولیدکنندگان به جای تقدیر از ایستادگی آنها در شرایط سخت/ حرکت جهادی تولیدکنندگان مرغ

امروز که به علت کاهش تولید در ماه‌های قبل، قیمت مرغ کمی افزایش یافته، به‌جای درک و حمایت از این قشر تلاشگر، متأسفانه برخی نگاه‌ها با بی‌انصافی به سمت انتقاد از تولیدکننده رفته است. این در حالی‌ست که همین مرغ موجود در بازار، نتیجه‌ی ریسک‌پذیری، فداکاری و استرس سنگین تولیدکنندگانی‌ست که همه‌چیز را به جان خریدند تا سفره‌ی مردم خالی نماند.

 رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران استان کهگیلویه و بویراحمد در حمایت از تولیدکنندگان مرغ در شرایط خاص کشور بیانه ای صادر کرد و در آن از مسئولین و رسانه ها خواست تا واقع بینانه فداکاری این قشر از تولیدکنندگان را ببینند.

به گزارش ریواس جنوب؛ ابراهیم پیکر رییس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران استان کهگیلویه و بویراحمد در بیانیه خود در حمایت از تولیدکنندگان مرغ کشور بیان داشته که افزایش قیمت مرغ مطلوب هیچ کس از جمله تولیدکنندگان نیست اما ناچاریم بپذیریم این افزایش ناشی از هزینه های تحمیل شده به تولید است.

متن کامل این بیانیه در ادامه آورده شده است؛

“صنعت مرغداری کشور در یکی از حساس‌ترین و بحرانی‌ترین مقاطع تاریخ خود قرار گرفت. شرایط ویژه جنگی، تنش‌های منطقه‌ای، تهدیدهای امنیتی و قطع و وصل شدن مداوم زنجیره تأمین آب و برق، کشور را در وضعیتی فوق‌العاده قرار داد. در همین شرایط که بسیاری از تولیدکنندگان، ناگزیر تولید را متوقف کردند، جمعی از مرغداران متعهد و شجاع کشور و استان کهگیلویه و بویراحمد، با پذیرش ریسک بالا و بدون هیچ ضمانت حمایتی، چراغ تولید را روشن نگه داشتند.

این عزیزان در شرایطی تولید را ادامه دادند که بعضا کامیون‌داران در شرایط نارضایتی بودند، جابه‌جایی نهاده‌ها و کالاهای اساسی با اختلال جدی روبه‌رو شده بود، بازار در التهاب قرار داشت، و بسیاری از فعالان از ترس آینده‌ای نامعلوم دست از کار کشیده بودند. آن‌ها مجبور به خرید روزانه آب با هزینه‌های زیاد شدند، با کمبود برق روبه‌رو بودند و با خرید یا اجاره موتور برق، هزینه‌های چندبرابری را متحمل شدند تا توانستند در این دوره مرغ را پرورش دهند. در کنار آن، دان و دیگر نهاده‌ها را با قیمت‌هایی فراتر از منطق بازار تهیه کردند.

ادامه تولید در چنین شرایطی، نه فقط یک تصمیم اقتصادی، بلکه یک حرکت جهادی در جهت حفظ امنیت غذایی مردم بود.

امروز که به علت کاهش تولید در ماه‌های قبل، قیمت مرغ کمی افزایش یافته، به‌جای درک و حمایت از این قشر تلاشگر، متأسفانه برخی نگاه‌ها با بی‌انصافی به سمت انتقاد از تولیدکننده رفته است. این در حالی‌ست که همین مرغ موجود در بازار، نتیجه‌ی ریسک‌پذیری، فداکاری و استرس سنگین تولیدکنندگانی‌ست که همه‌چیز را به جان خریدند تا سفره‌ی مردم خالی نماند.

اینجانب به نمایندگی از جامعه زحمتکش مرغداران استان، ضمن قدردانی از همه فعالان این عرصه، از مسئولین، رسانه‌ها و افکار عمومی انتظار دارم که شرایط خاص و کم‌سابقه تولید در این مقطع را در نظر بگیرند و به‌جای داوری ناعادلانه، در مسیر پشتیبانی و تقویت تولید داخلی گام بردارند.

قطعا افزایش قیمتها برای هیچ شخص و قشری مطلوب نیست ولی باید بپذیریم که این امر ناشی از هزینه های تحمیل شده به تولید است.

فراموش نکنیم که حفظ امنیت غذایی کشور در گرو حمایت واقعی از تولیدکننده‌ای است که در سخت‌ترین شرایط، به میدان آمده و ایستاده است.”

با احترام،
ابراهیم پیکر
رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران استان کهگیلویه و بویراحمد

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=210710

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.