شهردار یاسوج خبر داد؛ آغاز لکه‌گیری، تسطیح و آسفالت ۵۶۰۰ مترمربع در مسیر جاده اصفهان/ ۲ متر از عرض معبر، سال‌ها بلااستفاده بود

به دلیل کنده‌کاری ادارات خدمات‌رسان، ۲ متر از عرض جاده اصفهان در حد فاصل مادوان‌ها، عملا رهاشده و بلااستفاده بود که بعد از الحاق آن به شهر یاسوج، شهرداری مرکزی، عملیات لکه گیری و اضافه کردن آن به عرض این معبر پرترافیک را به مساحت پنج هزار و ۶۰۰ مترمربع آغاز کرده است.

شهردار یاسوج خبر داد؛
آغاز لکه‌گیری، تسطیح و آسفالت ۵۶۰۰ مترمربع در مسیر جاده اصفهان/ ۲ متر از عرض معبر، سال‌ها بلااستفاده بود

 

به دلیل کنده‌کاری ادارات خدمات‌رسان، ۲ متر از عرض جاده اصفهان در حد فاصل مادوان‌ها، عملا رهاشده و بلااستفاده بود که بعد از الحاق آن به شهر یاسوج، شهرداری مرکزی، عملیات لکه گیری و اضافه کردن آن به عرض این معبر پرترافیک را به مساحت پنج هزار و ۶۰۰ مترمربع آغاز کرده است.

 

به گزارش ریواس جنوب از یاسوج به نقل از روابط عمومی شهرداری یاسوج، کیوان آشنا در حاشیه بازدید از چند پروژه شهری در نقاط مختلف مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: جاده اصفهان در حد فاصل مادوان‌ها که به تازگی به شهر یاسوج الحاق شد، حدود ۲ متر از عرض معبر در مسیر رفت، به دلیل کنده‌کاری ادارات خدمات‌رسان، عملا بدون استفاده بود و ترددی روی آن نبود.

شهردار یاسوج افزود: با توجه به جمعیت بالای این منطقه و تردد بالای خودرو در این مسیر، شاهد ترافیک بالایی بودیم و از همین‌رو بعد از الحاق، عملیات لکه‌گیری، پرکردن حفاری، تسطیح و نهایتا آسفالت این معبر را به عرض ۲ متر و اندی و طول بیش از ۲ کیلومتر آغاز کردیم.

آشنا ادامه داد: این اقدام از سوی مدیریت ترافیک شهرداری یاسوج و زیر نظر معاونت عمرانی و امور زیربنایی شهرداری، با همکاری شهرداری ناحیه مادوان کاملا از منابع داخلی شهرداری یاسوج در حال انجام است.

شهردار یاسوج مساحت این پروژه را پنج هزار و ۶۰۰ متر مربع اعلام کرد و تصریح کرد: در شهری که با رشد فزاینده جمعیت و خودرو مواجه هستیم، بلااستفاده بودن ۲ متر از عرض یک معبر و کنده‌کاری آن توسط هر اداره‌ای و رها کردن آن، قابل قبول نیست و شهرداری از دیگر ادارات خدمات‌رسان انتظار نهایت همکاری و تعامل را دارد.

آشنا از دال‌گذاری معابر منتهی به این معبر هم خبر داد و گفت: بخشی از کار انجام شده و بقیه پروژه دال‌گذاری در دست اقدام است.

به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، حال که شهرداری یاسوج فعال و پویا، پای کار است و پول شهروندان را خرج آبادانی شهر می‌کند به طوری که عمده پروژه‌های در دست اقدام از محل اعتبارات داخلی خود شهرداری است، از استاندار و معاون عمرانی انتظار می‌رود که سهم شهرداری از اعتبارات مختلف را بیشتر کنند تا مرکز استان از این وضعیت نامناسب خارج شود و شاهد شهری بهتر باشیم.

 

کیوان آشنا: شهرداری یاسوج از گسترش خدمات به مناطق الحاقی شهر غافل نیست/ آغاز ۲۳۵۰ متر جدول‌گذاری در سرآبتاوه

انتهای پیام/

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=211908

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.