ریواس جنوب/ دادستان مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به تجمعات اعتراضی مردم در این استان گفت: حقوق و مطالبات بهحق مردم از جمله گرانیها و مشکلات اقتصادی را درک میکنیم و حامی مردم هستیم اما این مطالبات باید از مسیر قانونی دنبال شوند و موجب ایجاد آشوب نشوند؛ سید وحید موسویان گفت که برخیها به دنبال سواستفاده از تجمعات مردم هستند که قطعا با برخورد جدی دادستانی مواجه خواهند شد.
به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، سید وحید موسویان دادستان مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد در خصوص تجمعات و سواستفاده برخی افراد از این تجمعات ی بیانیهای اعلام کرد.
بیانیه دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد
بسمالله الرحمن الرحیم
با توجه به شرایط اقتصادی و معیشتی موجود، مطالبات بهحق مردم قابل درک بوده و پیگیری آن صرفاً از مجاری قانونی مورد حمایت است. با این حال، هرگونه اقدام مجرمانه با هدف ایجاد آشوب، اخلال در نظم عمومی و ناامنسازی جامعه، تحت هر عنوانی، مصداق اقدام علیه امنیت ملی تلقی شده و با مرتکبان آن برابر قانون و بدون اغماض برخورد قاطع صورت خواهد گرفت.
تخریب اموال عمومی و ایجاد ناامنی، نهتنها کمکی به حل مشکلات اقتصادی نمیکند، بلکه موجب تضییع حقوق عموم مردم و تشدید خسارات اجتماعی خواهد شد. افرادی که با سوءاستفاده از مطالبات معیشتی مردم، آن را به اقدامات ضد امنیتی سوق میدهند، شناسایی و وفق قانون با آنان برخورد خواهد شد.
حل مشکلات اقتصادی تنها از مسیر مشارکت مردم، همکاری دولت و ملت، اصلاح ساختارها و مبارزه جدی با جرایم اقتصادی، احتکار، دلالی و مفاسد مرتبط امکانپذیر است و این مسائل هیچ راهحل بیرونی ندارد.
رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم، اولویتی مستمر است و مسئولان ذیربط موظف به پاسخگویی مسئولانه و مؤثر میباشند. در پی برخی تجمعات محدود، تعدادی از مخلان نظم عمومی شناسایی، دستگیر و برای آنان پرونده قضایی تشکیل شده و رسیدگی با قاطعیت ادامه دارد. همچنین انتشار اخبار کذب و شایعات بیاساس قویاً تکذیب شده و با منتشرکنندگان آن برابر قانون برخورد خواهد شد.
دادستانی ضمن حمایت از حقوق قانونی مردم، اجازه نخواهد داد امنیت عمومی و آرامش جامعه مورد خدشه قرار گیرد.
انتهای پیام
