شهردار یاسوج، از احداث پل شهدای دهنو با اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان از محل منابع داخلی شهرداری خبر داد.
به گزارش ریواس جنوب به نقل از روابط عمومی شهرداری یاسوج، کیوان آشنا در حاشیهی بازدید از مراحل اجرایی پل شهدای دهنو با اشاره به اهداف اجرای این پروژه اظهار داشت: این پل با هدف تسهیل در عبور و مرور شهروندان و همچنین هدایت آبهای سطحی در دستور کار حوزه معاونت عمرانی شهرداری یاسوج قرار گرفته و عملیات اجرایی آن در حال انجام است.
شهردار یاسوج افزود:
اجرای اینگونه پروژههای عمرانی نقش مهمی در ارتقای زیرساختهای شهری، کاهش مشکلات ترافیکی و بهبود وضعیت دفع آبهای سطحی دارد و شهرداری با جدیت پیگیر تکمیل آن خواهد بود.
آشنا در پایان تأکید کرد:
تلاش مجموعه مدیریت شهری بر این است که با بهرهگیری از ظرفیتهای داخلی و برنامهریزی دقیق، طرحهای اولویتدار شهری در کوتاهترین زمان ممکن به بهرهبرداری برسد.
