اسلامی سرپرست حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد شد

صبح امروز سرپرست جدید حوزه هنری استان کهگیلویه و بویراحمد منصوب و یکی از روزنامه نگاران این استان مسئولیت آن را عهده دار شد.

ریواس/

صبح امروز سرپرست جدید حوزه هنری استان کهگیلویه و بویراحمد منصوب و یکی از روزنامه نگاران این استان مسئولیت آن را عهده دار شد.

طی حکمی شریف اسلامی به عنوان سرپرست حوزه هنری استانکهگیلویه و بویراحمد منصوب شد.شریف اسلامی

بنابر این گزارش، امروز طی مراسمی و با حضور مسئولان استانی و کارکنان حوزه هنری استانکهگیلویه و بویراحمد شریف اسلامی جایگزین علی هوشمند رئیس قبلی حوزه هنری استان شد.

اسلامی متولد ۱۳۵۸ و مستندسازان و روزنامه‌نگاران استان کهگیلویه و بویراحمد است که آثار هنری زیادی در موضوعات و جشنواره‌های مختلف از خود به نمایش گذاشته است.

اسلامی کارگردان برتر مستند جشنواره تولیدات مرکز استانی صدا و سیما، کارگردان برتر ۴۸ جشنواره منطقه‌ای سینمای جوان، جوایز بهترین فیلم از جشنواره سیمای فجر، تقدیر بهترین فیلم در بخش دینی و آئین جشنواره سینمای حقیقت، بهترین کارگردان مستند جشنواره بام ایران، بهترین فیلمنامه نویس جشنواره فیلمنامه نویسی تبریز و تهیه کننده و کارگردانی بیش از ۱۵ فیلم مستند کوتاه و داستانی را در سوابق هنری خود دارد.

وی همچنین مشاوره رسانه‌ای استاندار کهگیلویه و بویراحمد، معاون فرهنگی و مدیر طرح و برنامه حوزه هنری را در سوابق کاری خود دارد.

اسلامی همچنین سرپرست خبرگزاری مهر و بازرس خانه مطبوعات استان کهگیلویه و بویراحمد است.

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=24933

1 Comment

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.

اقدامات و نگرش‌های یک سرپرست بعد از ۱۰۰ روز کاری/ نسخه‌ی قنبری برای صنعت کهگیلویه و بویراحمد/ دغدغه‌‌ی مهم آقای سرپرست در دهدشت و یاسوج/ چند کار خوب و تفسیری متفاوت از عملکرد بهرامی/ ماجرای خودمختاری اتاق اصناف کهگیلویه/ این کارها را تیم قبلی انجام داد اما این دو کار را از صفر تا صد خودم انجام دادم

آقای «لقمانی»، برخوردهای نمایشی برای مردم آب و نان نمی‌شوند!/ چرا جریمه‌ها، اثری به سفره‌ی مردم ندارد؟پول‌های هنگفت صرف چه می‌شود؟ آیا بازاریان، جریمه‌ها را از گرده‌ی مردم می‌کشند؟ فقط زورتان به خرده‌فروش‌ها می‌رسد؟/ ماجرای فاکتورهای سفید امضا چیست؟/جیب خالی بازرسان و گردنِ کلفت متخلفان