فرمانده انتظامي شهرستان شيراز با اشاره به كاهش 41 درصدي وقوع جرائم در تعطيلات نوروز امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل، عنوان كرد كه شيراز امنترين نوروز را پشت سر گذاشت.

به گزارش ریواس جنوب به نقل از روابط عمومی نیروی انتظامی استان فارس، سرهنگ يوسف ملكزاده گفت: در ايام تعطيلات نوروزي امسال و با برنامهريزي دقيقي كه انجام شد، آمار دستگيري سارقان و كشف سرقتها چشمگير بود.
فرمانده انتظامی شهرستان شیراز گفت: در طرح نوروزی امسال با برپایی گشتهای پیاده، موتورسوار و خودرویی در تمام ساعات شبانه روز، مجالی برای جولان سودجویان، وجود نداشت.
ملکزاده با بيان اينكه در ایام نوروز امسال 164 سارق دستگیر و پرده از 155 فقره سرقت برداشته شد، افزود: با انجام یک برآورد عملیاتی دقیق و ايجاد تورهای ایست و بازرسی مدون در حاشیه شهر و نقاط حساس، در ايام نوروز وقوع سرقتهاي منزل به شكل قابل توجهي كاهش داشت.
فرمانده انتظامی شهرستان شیراز خاطرنشان كرد: امسال نيروي انتظامي از پرسنل مسلط به زبان انگليسي و در قالب گشتهاي دوچرخهسوار در برخي اماكن گردشگر پذير شيراز استفاده كرد.
وي همچنين با اشاره به نامگذاری امسال به عنوان اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل از سوی فرمانده معظم کل قوا، گفت: بايد به نحوی برنامهریزی شود که مصادیق شعار امسال در مجموعه فرماندهی انتظامی شهرستان شیراز به صورت ویژه به چشم بیاید.
ملكزاده در ادامه از از تمام کسانی که در كسب موفقيت پليس نقش داشتند قدرداني و اضافه كرد: تمام سعی پلیس شیراز این است که این دستاورد مهم در کاهش جرائم و کشف سرقتها همچنان ادامه داشته باشد که این امر با توکل به خدا و همیت قسمتی به وقوع خواهد پیوست.
انتهای پیام/ سجاد بنام
