داربام سرپرست اداره روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد شد

مدیرکل حوزه استانداری کهگیلویه و بویراحمد طی حکمی سیدمحمود داربام را به عنوان سرپرست اداره روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد منصوب کرد.

مدیرکل حوزه استانداری کهگیلویه و بویراحمد طی حکمی سیدمحمود داربام را به عنوان سرپرست اداره روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد منصوب کرد.
به گزارش ریواس جنوب، به نقل از روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد سیدمحمد موحدپور با اشاره به اهمیت کار اطلاع‌رسانی و همچنین استفاده از نیروهای باتجربه و متخصص در این حوزه گفت: روابط عمومی یکی از دوایر مهم و اثرگذار در هر دستگاه و سازمانی به شمار می‌رود که اهمیت این کار در استانداری به عنوان پیشانی همه دستگاه‌ها و ادارات دوچندان است.

وی افزود: بر همین اساس و با توجه به تغییراتی که در چارت روابط عمومی‌ها ایجاد شده است و با شناختی که از سید محمود داربام در سال‌های گذشته داشته‌ایم وی را با حفظ سمت و پست سازمانی به عنوان سرپرست اداره روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد منصوب کردیم.

این مسئول با قدردانی از زحمات کسانی که در عرصه اطلاع‌رسانی استان نقش دارند، تصریح کرد: داربام فرد ناشناخته‌ای در عرصه اطلاع‌رسانی استان نیست و به خوبی با موضوع تعامل روابط عمومی و رسانه آشنایی دارد.

موحدپور با درخواست از خبرنگاران و اصحاب رسانه برای حفظ ارتباط کنونی خاطرنشان کرد: اطمینان داریم که این ارتباط در آینده نیز همچنان ادامه داشته باشد.
انتهای پیام/ک-ب

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=29225

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.