آموزش های تخصصی شغلی برای بانوان روستایی رایگان می‌شود

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری بوشهر از آموزش‌های تخصصی شغلی رایگان برای بانوان روستایی استان بوشهر خبر داد.

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری بوشهر از آموزش‌های تخصصی شغلی رایگان برای بانوان روستایی استان بوشهر خبر داد.

فاطمه دهقانی+استانداری بوشهربه گزارش ریواس جنوب؛ به نقل از روابط عمومی استانداری بوشهر، فاطمه دهقانی در مراسم روز ملی مهارت در بوشهر با اشاره به اهمیت مهارت‌آفرینی برای جوانان اظهار داشت: ایجاد مهارت سبب بهبود وضعیت اشتغال می‌شود و تقویت زیرساخت‌های فنی و حرفه‌ای امری لازم و ضروری است.

وی با بیان اینکه افزایش سطح مهارت شهروندان از دغدغه‌های عمده مسئولان است افزود: اطمینان از داشتن مهارت‌های مناسب که بتواند قابلیت اشتغال افراد را افزایش دهد و به ایجاد شغل در زمان حال و آینده کمک کند نیز بسیار مهم است.

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری بوشهر خاطر نشان کرد: در استان بوشهر در کنار طرح‌های آموزشی و فرهنگی و طرح‌های امید اجتماعی و …، ارائه آموزش‌های شغلی و تخصصی نیز پیش‌بینی شده که بدون تردید نقشی موثر در ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان و بانوان عزیز دارد.

دهقانی یادآور شد: ابتدا نیازسنجی لازم صورت گرفته و متناسب با آن نیازها، آموزش‌های مورد نیاز به صورت رایگان در مناطق روستایی استان برای بانوان ارائه می‌شود.

وی ابراز داشت: زنان در کشورهای در حال توسعه، امید اول برای ارتقای خانواده‌ها و رشد و توسعه کشور خود محسوب می‌شوند و بدون تردید، موفقیت زنان کارآفرین در جوامع، نه تنها سبب سود مالی و اقتصادی می‌شود بلکه منافع اجتماعی و فرهنگی نیز ایجاد خواهد کرد.

دهقانی گفت: در استان بوشهر، بانوان قابلیت‌های بالایی در عرصه کارآفرینی دارند لذا در سال اقتصاد مقاومتی بهترین راهکار برای ایجاد اشتغال پایدار، توسعه آموزش‌ها و مهارت‌های فنی و حرفه‌ای است که اقدامات بسیار خوبی در این زمینه انجام گرفته است.

وی همچنین به تفاهم‌نامه منعقده بین نیروگاه اتمی بوشهر و صنعت نفت با اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر اشاره کرد و افزود: با تدابیر استاندار بوشهر و در راستای افزایش مهارت جوانان و ایجاد اشتغال پایدار این تفاهم‌نامه منعقد شده و بر این اساس، جوانان جویای کار پس از کسب مهارت لازم در صنایع نفت و گاز و همچنین نیروگاه اتمی مشغول به کار خواهند شد.

مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری بوشهر گفت: این تفاهم‌نامه در واقع برای آموزش 23 هزار جوان جویای کار در عرصه‌های نفت و نیروگاه اتمی منعقد شده است که 13 هزار نفر در بخش نفت و 10 هزار نفر نیز در بخش نیروگاه، آموزش‌های تخصصی لازم را فرا می‌گیرند.

دهقانی بیان کرد: فاز دوم طرح امید اجتماعی در واقع ارتباط بین حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی را قوی‌تر می‌کند و امیدواریم با موفقیت اجرایی شود.

وی اضافه کرد: با توجه به سیاست‌های دولت تدبیر و امید و تاکیدی که نسبت به مشارکت اقتصادی و اجتماعی بانوان دارند، زمینه‌های لازم برای ارائه و تقویت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در استان فراهم شده تا از این طریق شاهد توان‌افزایی بانوان بوده و نهایتا شاهد توسعه و پیشرفت استان نیز خواهیم بود.

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=35137

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.