برخورد دو دستگاه خودروی پراید با یک دستگاه اتوبوس در بلوار پاسداران (زرهی) شهر شیراز باعث آتش گرفتن یکی از خودروهای سواری پراید، و سوختن دو کودک خردسال شد.
به گزارش ریواس جنوب و بر اساس اعلام شاهدان عینی، دقایقی پس از بروز این حادثه مأموران 125 آتش نشانی شیراز یک دستگاه خودرو امدادی و 2 دستگاه خودرو اطفایی را از ایستگاههای شماره4 فرهنگ شهر و ایستگاه شماره 5 بولوار امیرکبیر به محل حادثه اعزام کردند اما با وجود انتقال دو تن از سرنشینان دیگر، نتوانستند مانع مرگ دلخراش دو کودک خردسال شوند.
در این حادثه که در اثر برخورد دو دستگاه خودروی سواری پراید با یک دستگاه اتوبوس رخ داد، به علت نامعلوم یکی از خودروهای سواری طعمه حریق شدکه متأسفانه در این حادثه يك پسربچه 12 ساله و یک دختربچه 8 ساله در آتش سوختند.
همچنین راننده و سرنشین جلو به علت سوختگی به مراکز درمانی اعزام شدند.
انتهای پیام/ س






5 Comments
ای واااااای
ای وووووای
خدا رحمتشون کنه بچه های خالم بودن سجاد و اسما انه الله و الیه راجعون
خدارحمتشون کنه این بچه ها همسایه ما میشن اسما وسجاد
انهالاه والیه راجعون
اخه