امام جمعه یاسوج: نمی‌دانم چه سوراخ‌هایی در قانون است!

امام جمعه یاسوج با بیان اینکه 80 درصد معوقات سیستم بانکی کشور مربوط به کمتر از 500 نفر است، گفت: نمی‌دانم چه منفذها و قوانینی است که برخی تا این حد می‌توانند نفوذ کنند.

امام جمعه یاسوج با بیان اینکه 80 درصد معوقات سیستم بانکی کشور مربوط به کمتر از 500 نفر است، گفت: نمی‌دانم چه منفذها و قوانینی است که برخی تا این حد می‌توانند نفوذ کنند.

نک منش و امام جمعه یاسوجبه گزارش ریواس جنوب از یاسوج، حجت‌الاسلام سید علی‌اصغر حسینی ظهر امروز در دیدار با مدیران ارشد بانک مهر اقتصاد اظهار کرد: این خیلی بد است که در یک نظام اسلامی بعد از 40 سال هنوز گرفتار مسائلی مثل بانکداری غیراسلامی، “ربا” و ناعدالتی باشیم.

امام جمعه یاسوج افزود: در حال حاضر بیش از 80 درصد معوقات بانکی کشور در دست کمتر از یک درصد مردم جامعه است و تنها 20 درصد آن مربوط به بقیه مردم است که این قابل تحمل در یک مملکت اسلامی نیست.

وی گفت: من نمی‌دانم چه منفذها و قوانینی وجود دارد که عده‌ای محدود اینگونه نفوذ می‌کنند و بدهی‌های کلان خود را چرداخت نمی‌کنند و عده‌ای در مشقت و سختی زندگی می‌کنند.

حجت‌الاسلام حسینی، “ربا” را از سریح‌ترین و واضح‌ترین احکام اسلامی خواند و گفت: کسی که ربا می‌دهد، کسی که می‌گیرد و کسی که آن را می‌خورد و حتی شاهدان بر ربا نیز مجرم هستند.

امام جمعه یاسوج از بانک مهر اقتصاد به عنوان بانکی که برای حذف ربا تلاش می‌کند، قدردانی کرد.

انتها پیام/ک-بنام

 

 

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=36897

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.