درب خزانه دولت روی چه اداراتی در کهگیلویه و بویراحمد بسته می‌شود؟

آنگونه که مدیرکل امور اقتصادی و دارایی کهگیلویه و بویراحمد می‌گوید، درب خزانه دولت روی برخی ادارات اجرایی این استان بسته می‌شود.

آنگونه که مدیرکل امور اقتصادی و دارایی کهگیلویه و بویراحمد می‌گوید، درب خزانه دولت روی برخی ادارات اجرایی این استان بسته می‌شود.

ابراهیم کشاورز در گفت‌وگو با ریواس جنوب گفت: اداراتی که در سامانه سماد، به صورت شفاف میزان بدهی‌های خود و مطالبات دولت را ثبت نکنند، هیچ خدماتی از خزانه معین این استان نمی‌گیرند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی پرداخت حقوق را از این خدمات مستثنی و تأکید کرد: همه ادارات موظف هستند در این سامانه ثبت نام و مسائل مالی خود را ثبت کنند.

وی با بیان اینکه 62 سامانه مهم در این وزارت راه‌اندازی شده است، تصریح کرد: این اقدامات در راستای انضباط و سلامت مالی است.

وی افزود: خزانه استان کهگیلویه و بویراحمد به 22 هزار و 103 نفر به صورت مستقیم حقوق پرداخت می‌کند.

کشاور از رشد 30 درصدی هر سال درآمدهای این استان به صورت میانگین خبر داد.

انتهای پیام/بنام. ک

 

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=37501

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.