آغاز به کار 4 نمایشگاه تخصصی در حوزه تجهیزات ساختمانی در شیراز (+گزارش تصویری)

چهار نمایشگاه تحت عناوین «سیزدهمین نمایشگاه تخصصی کاشی و سرامیک»، «ششمین نمایشگاه تخصصی حمام، سونا، استخر و جکوزی»، «دومین نمایشگاه معماری، طراحی و دکوراسیون داخلی» و «سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی تأسیسات و تجهیزات سرمایش و گرمایش» از روز سه‌شنبه 11 آبان‌ماه در محل دائمی شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی فارس آغاز به کار کرد.

عصر روز سه‌شنبه، نمایشگاه‌هایی در حوزه‌ی تجهیزات ساختمانی در شیراز با حضور مدیران استانی و شرکت‌های داخلی و خارجی، آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرنگار ریواس جنوب از شیراز، این نمایشگاه‌ها تحت چهار عنوان «سیزدهمین نمایشگاه تخصصی کاشی و سرامیک»، «ششمین نمایشگاه تخصصی حمام، سونا، استخر و جکوزی»، «دومین نمایشگاه معماری، طراحی و دکوراسیون داخلی» و «سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی تأسیسات و تجهیزات سرمایش و گرمایش» از روز سه‌شنبه 11 آبان‌ماه در محل دائمی شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی فارس فعالیت خود را آغاز کرد.

بر اساس اعلام مدیرعامل نمایشگاه‌های بین‌المللی فارس، این نمایشگاه در سالن حافظ در زمینه کاشی و سرامیک، حمام و سونا، معماری و دکوراسیون داخلی و در چهار سالن سرو، بهار، نرگس و ملاصدرا در زمینه تأسیسات و تجهیزات سرمایش و گرمایش به مدت چهار روز تا جمعه 14 آبان‌ماه جاری از ساعت 16 الی 21 درحال برگزاری است.

در حاشیه برگزاری این نمایشگاه در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه از ساعت 17 تا 19 کارگاه‌های آموزشی با موضوع خلاقیت در طراحی و بررسی گرایش‌های طراحی داخلی معاصر و طراحی چیلر و برج خنک‌کننده با همکاری سازمان نظام‌مهندسی ساختمان استان فارس برگزار می‌شود.

140 شرکت در قالب 250 غرفه از سراسر نقاط کشور ازجمله فارس، تهران، خراسان رضوی، یزد، اصفهان، آذربایجان غربی، مازندران و غیره در مساحتی بالغ‌بر 18هزار مترمربع فضای مسقف نمایشگاهی در این نمایشگاه حضور دارند.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی فارس در حاشیه افتتاح این نمایشگاه اظهار داشت: این رویداد فرصت بسیار ارزشمندی برای صاحبان صنایع فراهم می‌آورد تا توانمندی‌ها، محصولات و دستاوردهای خود را ارائه کنند.

عبدالناصر اسکندری اضافه کرد: با توجه به این‌که فعالان عرصه تولید کاشی و سرامیک کشور همواره در حال تجهیز خود به جدیدترین دانش روز این صنعت هستند می‌توان ادعا کرد که توان فنّاورانه کشور در این حوزه با کشورهای اروپایی برابری می‌کند و استان فارس نیز می‌تواند با توجه به سهم عظیمی که در تولید کاشی و سرامیک و تولید خوراک این صنعت دارد، یکی از قطب‌های کاشی و سرامیک کشور شود.

وی در مورد برگزاری نمایشگاه تأسیسات و تجهیزات سرمایش و گرمایش گفت: در کشور ما به دلیل وجود داشتن شرایط اقلیمی، معماری و مصالح ساختمانی متفاوت، سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی متنوعی در ساختمان‌ها استفاده می‌شود و تولید این تأسیسات از 40 سال پیش در کشور آغازشده که هم‌اکنون ایران در تولید محصولات این صنعت به مرز توان خودکفایی رسیده و با توجه به اینکه آب‌وهوای فارس نیز در نقاط مختلف این استان متفاوت بوده توجه به این صنعت بسیار حائز اهمیت است.

اسکندری افزود: مشارکت‌کنندگان نمایشگاه کاشی و سرامیک با زمینه‌های فعالیت انواع کاشی و سرامیک، روشویی، شیرآلات، تجهیزات آشپزخانه، آرایه‌گری داخلی، تجهیزات استخر و سونا و … و مشارکت‌کنندگان نمایشگاه تأسیسات سرمایش و گرمایش با زمینه فعالیت‌های انواع پکیج‌های رادیاتور، سیستم‌های تهویه مطبوع، دیگ‌های بخار، تولیدات لوله و اتصالات، سیستم‌های تصفیه آب، سردکن، برج خنک‌کننده، سیستم‌های تابشی، برق و بخار و … به معرفی محصولات و خدمات خود می‌پردازند.

تصاویر بیشتر

انتهای پیام/ سجاد بنام

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=39629

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.