هاشمی: پشت این تخریب ها یکی از هم لباسان خود من قرار دارد/ چون نان مفت میخورید، مفت آبروی ایران را می برید/ 12 سال پيش سلامت مردم را دست بنگاه اقتصادي داديم/ رهبری تعجب کرد از اقدام پزشک/ رهبری مظلوم است

هاشمي گفت: بنده مي‌گويم تا بيمه درست نشود، طرح تحول که هيچ، از سلامت هم چيزي نمي‌ماند. بيمه کارش ريسک‌پذيري است، کارش حمايت از مردم است، حکومت وظيفه‌اش تأمين امنيت، رفاه و دانش مردم است.

وزیر بهداشت گفت: ۱۲ سال پيش سلامت مردم را دست يک بنگاه اقتصادي داده و آن را در وزارت رفاه قرار دادند و بعد اسم آن را رفاه گذاشتند، ولي بنده معتقدم حيف اسم رفاه که براي اين وزارتخانه انتخاب کردند.

به گزارش ریواس جنوب و به نقل از فارس ،وزير بهداشت در سومين نشست هم‌انديشي اساتيد بسيجي دانشگاه علوم پزشکي کشور گفت: زماني که پشت اين تريبون صحبت مي‌کنم، اولين جايي که راست يا دروغ بودن صحبت‌هاي بنده را بررسي مي‌کند، بازرسي است. خود اين دوستان نيز راست يا دروغ بودن صحبت‌هاي بنده را بررسي مي‌کنند ولي جرأت ندارند که عذرخواهي کنند و بگويند آنچه که گفتيد درست بوده است.

وي افزود: کارانه پزشکان را در تلويزيون و يا در سايت‌شان نشان مي‌دهند و بعد از آن با رشد حقوق 14 درصدي کارگر مقايسه مي‌کنند. بايد به اين افراد گفت باانصاف اين حقوق نيست، بلکه پولي است که از بابت کاري بيشتر، ديدن بيمارهاي بيشتر و عمل‌هاي جراحي مختلفي که انجام داده، کسب کرده است.

وزير بهداشت افزود: رتبه حقوق ما بعد از 14 وزارتخانه قرار دارد. وقتي اين صحبت را مي‌کنم، عده‌اي مي‌خندند، مسخره مي‌کنند و در سايت‌هايشان کاريکاتور مي‌کشند. بايد بگويم بنده با سي و چند سال کار، حقوقم 9 ميليون تومان است و آيا کسي با حقوق بالاي 10 ميليون داريم، اما جوري به مردم ايران القا کرده‌اند و روي افکار عمومي کار کرده که وقتي اين موضوع را مي‌گويم، مردم خنده مي‌کنند و مي‌گويند مگر مي‌شود متخصصي فارغ‌التحصيل شود و حقوقش 2 ميليون باشد. مردم حق دارند، چون مي‌بينند شب يلدا قيمت غذايي 350 هزار تومان است، يا آرايشگري چند ميليون دستمزد دارد، اما با اين افراد کاري ندارند و تنها روي افرادي با پايگاه‌هاي اجتماعي که سرمايه‌هاي کشور هستند، زوم مي‌کنند.

وزير بهداشت اضافه کرد: به ما مي‌گويند چرا قانون را اجرا نکرده‌ايد؟ ما 47 درصد طرح تمام‌وقتي را اجرا کرديم؛ من با چه رويي به استاد دانشگاه بگويم که شما تا آخر عمرت در اين دانشگاه بمان، اما پولش را ندهم. شما اول برويد بيمه و خزانه خودتان را درست کنيد. اين چوب زدن روي بار شيشه است، چقدر مي‌خواهيد بيشتر از اين فشار آوريد؟

هاشمي گفت: مي‌گويند چرا قانون را اجرا نکرديد، جالب است که يک بند آن را درنظر مي‌گيرند، اما به بقيه بندها کاري ندارند، بيمه طبق همان قانون مکلف بود 60 درصد پرداخت انجام دهد و 40 درصد آن را ظرف سه ماه بپردازد و در صورت تأخير، جريمه دهد. الان نزديک يک‌هزار ميليارد بايد جريمه بپردازد. به پزشکي که يک سال پول نداده‌ام، بايد پول جريمه تأخير را بپردازم.

وزير بهداشت اضافه کرد: هم‌اکنون حال و روز من اين است که بايد وام بگيرم براي بيمه، بقيه پول را پرداخت کنم تا طلب من را بدهند. آيا از اين خنده‌دارتر در دنيا ديده‌ايد؟ سپس از بوق و تريبوني که دست آنهاست، و کساني که براي آنها کار مي‌کنند، بايد حرف و حديث بشنويم.

هاشمي افزود: در مورد پرستاران نيز بايد بگويم، چند غضنفر اينجا داريم که تا توانستند در اين چند سال براي تقابل بين پزشک و پرستار حرف زده‌اند که شما هم ساکت مانديد. بايد گفت پرستاري که قبلاً 2 ميليون و 150 هزار تومان دريافتي داشت، هم‌اکنون 3 ميليون و 360 دريافت مي‌کند. طرح پلکاني گذاشتيم و بعد همه کسورات ماليات را هم اجرا کرديم و بعد از ماليات، دانشگاهي مانند دانشگاه تهران سقف تعيين کرد. بيش از اين مي‌خواهيد چه کاري انجام دهيم؟ يک دفعه بگوييد به بخش خصوصي برويد و مردم بيچاره را بفرستيد، تا در بخش خصوصي پوست‌شان کنده شود. براي شما هم که مردم مهم نيستند زيرا کار و زندگي شما شعار دادن شده است. اگر بلد بوديد به مردم برسيد، وضع ما اينگونه نبود. چشم باز کرده و نگاه کنيد جاي دوري نرويد. در همين پايتخت را ببينيد که در اين سي و خورده‌اي سال، چند تخت ساخته شده است؟

وي افزود: زماني که براي افتتاح بيمارستان فرقاني در قم رفتم، شرمنده شدم که با 350 بيمارستان تخت، اولين بيمارستان بعد از انقلاب بود که ساخته مي‌شد. هر جاي اين شهر را نيز که مي‌بينيد (تهران) بيمارستان‌ها مال قبل از انقلاب است.

وزير بهداشت اضافه کرد: رهبري مظلوم است، عده‌اي از اسم ايشان به نفع خودشان استفاده مي‌کنند. بعضي‌ها بنا دارند از بزرگان ما خرج کنند، بايد گفت ببينيد که مراجع و رهبري چه گفته‌اند. اين افراد اگر ادامه بدهند معنايش اين است که کسي را قبول ندارند و متأسفانه راست نمي‌گويند.

هاشمي اضافه کرد: بنده خدمت رهبري رسيدم و گزارش حوزه سلامت را به ايشان دادم، بنده هم سراغ حقوق‌ها رفتم و به ايشان گفتم پزشکي که 570 عمل انجام داده و 540 ميليون درآمد ايجاد کرده است، 30 درصد اين رقم به او تعلق گرفته است، وقتي شهر محل خدمت پزشک را به ايشان گفتم ايشان با تعجب پرسيدند مگر کسي به آنجا مي‌رود؟ بنده در ادامه گفتم فقط 18 متخصص در آن شهر داريم و ايشان در جواب من گفتند حقوق نجومي که ما مي‌گوييم اين نيست بلکه آن 60 ميليون تومان است، تعبيراتي داشتند و در ادامه فرمودند اين مانند حق‌الکشف مي‌ ماند، يعني پول براي کشور و مردم درست کرده است.

وزير بهداشت گفت: بنده اين حرف‌ها را چند بار به اين دوستان چه در برنامه ثريا و چه در خبرگزاري فارس گفته‌ام، بنده گفتم اگر اعتقاد داريد برويد بپرسيد و اگر نه، پس چرا تخريب مي‌کنيد؟ آيا به نظر خودتان داريد خدمت مي‌کنيد؟ شما هر نقل قولي از رهبري کنيد، بالاخره کنترلي هست، کسي حق ندارد هر چه دلش خواست بگويد. دروغ مي‌گويند،کسي هم يقه اينها را نمي‌گيرد، پشت اينها يکي از هم‌لباسي‌هاي بنده که قبل از من در همين لباس خدمت مي‌کرده قرار دارد. شما داريد جامعه‌اي را بدنام مي‌کنيد که مردم هر شبانه روز به آن احتياج دارند. آيا اين اسلام است؟ اگر انقلاب نبود شماها کجا بوديد؟ زمان انقلاب کجا بوديد؟ چون مفت به دست آورده‌ايد، مفت نيز آبروي انقلاب را هدر مي‌دهيد و از سرمايه آن استفاده مي‌کنيد، بعد شما مي‌رويد جلسه مي‌گذاريد و 30 جوان مخلص و متدين را جمع مي‌کنيد و به آنها مي‌گوييد برويد تايپ کنيد، پزشکان را تحريک کنيد، روي درآمد پزشکان تا مي‌توانيد مطلب تهيه کنيد و ما هم پشت‌تان هستيم. شما پول‌تان را از کجا مي‌گيرد؟ از… .

وزير بهداشت گفت: مي‌گويند طرح تحول سلامت باعث افزايش تقاضاي القايي شده است، روز اول قرار بود بيمه‌ها را خودمان اداره کنيم، فکر مي‌کنم اين آخرين تريبوني است که با هم سخن مي‌گوييم، زيرا اين آخرين سال دولت يازدهم است و مي‌رود تا سال آينده و بهتر است بنده بگويم اگر بيمه درست نشود، سلامت مردم درست نخواهد شد. بيمه امروز همان دفتر رسيدگي و اسناد پزشکي قبل است. ما يک صندوق خزانه دوم درست کرديم، خزانه اول داريم که همان اقتصاد است، بعد پول را مي‌دهيم دست اين خزانه و او هم اگر داشت مي‌دهد و اگر نداشت نمي‌دهد.

وزير بهداشت گفت: ظلم بزرگي ديگري که کرده‌ايم اين است که 12 سال پيش سلامت مردم را دست بنگاه اقتصادي داديم و سلامت مردم به وزارت رفاه رفت. اسم آن را گذاشتند رفاه و بنده معتقدم حيف اين اسم است. اين وزارت چه چيز برايش مهم است؟ براي او حقوق و سرمايه‌گذاري مهم است و بعد هم مي‌گويد حقوق بايد به دست کارگران و بازنشستگان برسد زيرا پزشکان وضعيت مالي خوبي دارند و اين بدبختي ما شده است.

هاشمي گفت: بنده مي‌گويم تا بيمه درست نشود، طرح تحول که هيچ، از سلامت هم چيزي نمي‌ماند. بيمه کارش ريسک‌پذيري است، کارش حمايت از مردم است، حکومت وظيفه‌اش تأمين امنيت، رفاه و دانش مردم است.

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=41661

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.