فوق دیپلم‌هایی که به امید رأی بستگان با آینده یک شهر و روستا بازی می‌کنند

یک فعال سیاسی در منطقه چاروسا گفت: بعضی از اعضای شورای شهر به امید رای بستگان وارد عرصه انتخابات شدند در حالی که کسانی که میخواهد وارد این عرصه شوند باید نخبه‌ترین افراد در حوزه مدیریت شهری باشند.

یک فعال سیاسی در منطقه چاروسا گفت: بعضی از اعضای شورای شهر به امید رای بستگان وارد عرصه انتخابات شدند در حالی که کسانی که میخواهد وارد این عرصه شوند باید نخبه‌ترین افراد در حوزه مدیریت شهری باشند.

به گزارش ریواس جنوب، ولی شکوهی با بیان اینکه قلعه ریسی شهرمحروم و نیازمندی است، گفت: اختیارات شورای شهر طلب می‌کند که نخبه‌ترین ومجرب ترین  افراد در حوزه مدیریت شهری وارد شورای شهر شوند.

شکوهی افزود: بعضی ازکاندیدهای احتمالی بخش چاروسا که وارد این عرصه شدند دارای مدرک فوق دیپلم و به امید رای طوایف و بستگان وارد این عرصه شدند که این کارنه تنها به پیشرفت شهر کمک نمیکند بلکه زمینه پسرفت شهر را مهیا میکند پس باید میدان را برای عزیزانی که توان اجرایی دارند خالی کنیم تا بتوانند به پیشرفت شهر کمک کنند.

وی ادامه داد: اعضای شورای شهر اگر این ویژگی‌ها را داشته باشند، درک بسیار بهتری نسبت به مسائل شهری از جمله حاشیه نشینی پیدا می‌کنند. از سویی گردش مالی در شهرداری‌های شهرهای بزرگ ، بسیار گسترده است،هرچند که شهرداری قلعه ریسی گردش مالی انچنانی ندارد بنابراین اعضای شورای شهر باید وارسته و پاک دست باشند تا تحت هیچ شرایطی وارد مسائل رانت خواری یا فساد مالی نشوند.

این فعال سیاسی در پایان با تأکید بر اینکه مدیریت شهری و اداره شورای شهر بسیار پیچیده و تخصصی است، گفت: من حوزه مدیریت شهری را به عرصه پزشکی تشبیه می‌کنم. کسی در این حوزه می‌تواند مطب پزشکی بزند که تخصص لازم را داشته باشد و صلاحیتش در سازمان نظام پزشکی تأیید شده باشد.

در این شرایط این فرد فقط در تخصص خود می‌تواند اقدام کند نه در سایر عرصه‌های پزشکی. در حوزه مدیریت شهری هم وضع به همین گونه است و کسانی که قصد ورود به شورای شهر را دارند، علاوه بر ویژگی‌هایی که قانون انتخابات شوراها را تعیین کرده است باید درعرصه مدیریت شهری هم تخصص لازم را دارا باشند و هم سوابق اجرایی دراین زمینه داشته باشد ونخبه ترین افراد در حوزه مدیریت شهری باشند و از طرفی دیگرباید وقت کافی برای پیگیری مشکلات شهرداری را داشته باشند.

شکوهی تصریح کرد: آنچه كه در این فاصله و در این فرصت مهم است، این است كه مردم علاوه بر همت بر حضور، همت بر انتخابِ خوب هم داشته باشند. همان طور كه عرض كردیم، یك انتخاب خوب، یك انتخاب درست، نه فقط در طول چهار سال، گاهی در طول ده‌ها سال تأثیراتش برای شهر باقی میماند. برای انتخابِ خوب باید فكر كرد، باید معیارها را شناخت.  اما اجمالاً معیار اصلی این است كه كسانی سر كار بیایند كه همتشان بر حفظ عزت و حركت شهردر جهت هدفهای انقلاب باشد چرا که آنچه ما در این سالهای طولانی از خیرات و بركات به دست آورده‌ایم، به بركت هدفهای انقلاب بوده است؛ هر جائی كه ما كم آوردیم، عقب ماندیم، شكست خوردیم، به خاطر غفلت از هدفهای انقلاب اسلامی و هدفهای اسلامی بوده است.

وی یادآور شد: گاهی بعضی‌ها – البته اشتباه میكنند – برای جلب آراء، شعارهائی میدهند كه این شعارها از حدود قدرت و اختیاراتشان بیرون است؛ اینها را مردم هوشمند ما میتوانند بشناسند، مراقبت كنند، دقت كنند. آنچه كه برای مردم لازم است، آنچه كه فوریت بیشتری دارد، آنچه كه با واقعیات و امكانات شهر سازگار است انچه که به افزایش قدرت درونی مردم شهر می انجامد انهارا درشعارهایشان بگنجانند؛ این یکی ازمعیارهاست که مردم دقت کنند و رأی بدهند.

انتهای پیام/ک-ب

 

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=43897

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.

بازگشت به کار هدایت‌خواه و ۱۰۰ سوال بی‌جواب؛ آیا خانم پناهی جسارت توضیح دادن به مردم را دارد؟ راز خوش‌خدمتی به ستار هدایت‌خواه چیست؟ آیا استخدام در سن پیری ارتباطی با شورای انقلاب فرهنگی دارد؟ ارتباط حذف خرامین از دانشگاه با انتقاداتش از تاجگردون چیست؟ ماجرای دستکاری در مدرک تحصیلی استاد اخلاق چه بود؟ تناقضات رفتاری و کلامی در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

محکومیت ۴۰ مدیر و کارمند متخلف درمحاکم قضایی تا بازگشت وجوه اختلاس به بیت‌المال/ حکم انفصال و حبس برای ۳ مدیر شهرستانی/ احراز تخلف مدیران و کارکنان بیمارستان امام سجاد و محکومیت قطعی ۳ نفر/ فرار مالیاتی ۲۵۵ میلیارد ریالی در تور نظارت بازرسی / لغو مناقصه یا مزایده‌های مشکوک به ارزش ۴.۵همت برای صیانت از بیت‌المال/حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری با ۱۲بازدید میدانی از واحدهای تولیدی و اقتصادی/ رسیدگی به ۱۵۵۰شکایت مردمی در سامانه ۱۳۶