رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در دیدار نورزی با استاندارگزارشی از آخرین آمار تولیدات کشاورزی و میوه شب عید داد و مدرعامل بانک کشاورزی این استان نیز آمار پرداخت تسهیلات در بخشهای مختلف را ارائه کرد.
به گزارش ریواس جنوب، جعفر گوهرگانی ظهر امروز در دیدار نوروزی با استاندار کهگیلویه و بویراحمد از افزایش تولید محصولات کشاورزی از 655 هزار تن سال 91 به 847 هزار و 306 تن در سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: علیرغم مشکلات خشکسالی، سیل، بارش تگرگ و سایر بحرانهای طبیعی شاهد افزایش تولیدات محصولات کشاورزی در استان بودیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد به اقدامات این سازمان به عنوان ستاد تنظیم بازار اشاره کرد و گفت: در نوروز امسال 430 تن پرتقال و 200 تن سیب با قیمت 3900 تومان توزیع شد، همچنین 300 تن مرغ منجمد و یک هزار تن مرغ گرم در بازار استان توزیع و و واحدهای خبازی و تأمین آرد و نان هیچگونه مشکلی در ایام نوروز نداشتند.
در ادامه اللهداد محمدی مدیرعامل بانک کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد از جذب 440 میلیارد تومان اعتبارات صندوق توسعه ملی خبر داد و افزود: 250 میلیارد تومان تسهیلات مکانیزاسیون کشاورزی سال گذشته به کشاورزان استان پرداخت شد.
وی با اشاره به پرداخت تسهیلات ارزان قیمت به عشایر استان گفت: در این بخش 68 میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شد.
محمدی تصریح کرد: در حوزه مسکن روستایی 80 میلیارد تومان و در پرداخت تسهیلات رونق به واحدهای بخش کشاورزی هم 499 میلیارد تومان پرداخت شده است.
انتهای پیام/ب
