پس از انتشار گزارشی با عنوان مرگ نوزادی در بیمارستان شهدای گمنام یاسوج در همین پایگاه خبری، این بیمارستان نسبت به موارد مطرح شده در گزارش واکنش نشان داد و با تنظیم جوابیه ای گفته است که نوزاد در یکی از بیمارستان های استان مجاور، جان خود را از دست داده است.
به گزارش ریواس جنوب؛ در متن جوابیه همچنین آمده است که بیمارستان شهدای گمنام یاسوج یکی از مجهزترین بیمارستان های استان می باشد و تنها فوق تخصص نوزادان استان، نیز در استخدام همین بیمارستان است.
متن جوابیه بیمارستان شهدای گمنام یاسوج عینا”منتشر می شود؛
ایمنی بیمار یک دغدغه جهانی در زمینه سلامت است که بیماران را در تمامی عرصه های خدمات سلامت در کلیه کشورهای جهان هم از توسعه یافته و یا در حال توسعه متأثر میسازد تمامی مراکز درمانی موظف اند طبق قانون، شرایط ایمنی بیماران را فراهم سازند و این امر مهم یکی از سیاستهای بیمارستان تامین اجتماعی شهدای گمنام یاسوج نیز می باشد که تمامی خدمت گیرندگان از این بیمارستان این موضوع را اذعان می دارند.
اخیراً در بعضی از سایت های محلی خبری با عنوان مرگ نوزاد در بیمارستان شهدای گمنام به دلیل کمبود نیروی متخصص و تجهیزات پزشکی منتشر شده است؛ لذا این بیمارستان ضمن ابراز تسلیت و همدردی با خانواده نوزاد، موارد مطرح شده را تکذیب و جهت روشن شدن اذهان عمومی موارد زیر را اعلام می دارد؛
۱- در متن مندرج در سایت های محلی از عبارت «مرگ نوزاد دیگری» استفاده شده که لازم است به اطلاع عموم رسانده شود که خوشبختانه با تدابیر اندیشیده شده از ابتدای افتتاح این بیمارستان تاکنون مرگ نوزاد یا مادر که یکی از شاخص های مهم سازمان بهداشت جهانی می باشد اتفاق نیافتاده است
۲- در خبر منتشر شده به کمبود تجهیزات پزشکی( ساکشن و اکسیژن) اشاره شده است لیکن جهت اطلاع عموم مردم باید اشاره کرد که بیمارستان شهدای گمنام یکی از مجهزترین بیمارستان های استان می باشد و از پیشرفتهترین تجهیزات پزشکی روز نیز برخوردار است. شایان توجه است هر تخت موجود در این بیمارستان به اکسیژن و ساکشن مرکزی مجهز بوده و در موارد بحرانی و حاد کپسول اکسیژن و دستگاه ساکشن پرتابل (قابل حمل) برای هر بخش پیشبینی شده است.
۳- مصاحبه کننده اشاره به کمبود نیروی متخصص نموده است لازم به ذکر است که علاوه بر وجود کادر مجرب و متخصص تنها فوق تخصص نوزادان موجود استان در استخدام این بیمارستان می باشد و طبق نظرسنجیهای انجام شده از خدمت گیرندگان پرسنل شاغل اعم از پرستار و ماما در زمره خوش برخوردترین و باسواد ترین پرسنل درمانی در سطح استان می باشند.
۴- در متن مندرج در سایت های محلی اشاره گردیده است که مادر پس از ۳۵ تا ۴۰ دقیقه نوزادش صحیح و سالم متولد شده است؛ باید اشاره کرد مادر نوزاد مطرح شده در تاریخ ۹۶/۱/۱۹ ساعت ۱۳ با شرایط زایمان قریبالوقوع به این بیمارستان مراجعه نموده است که بلافاصله توسط بلوک زایمان مورد پذیرش قرار گرفت و با توجه به شرایط اورژانسی، مادر به اتاق زایمان منتقل گردید. نوزاد با علایم غیر طبیعی تیک مکونیوم با سه دور پیچ خوردگی بند ناف دور گردن متولد گردید. به محض تولد نوزاد اقدامات درمانی شامل ساکشن ترشحات حلق نوزاد و اکسیژن رسانی انجام و همزمان با اطلاع پرسنل زایشگاه، پزشک متخصص اطفال و زنان بر بالین نوزاد حاضر بودند و اقدامات درمانی لازم از سوی عوامل درمانی پیگیری شد. سپس با توجه به داشتن مشکل تنفسی با دستور پزشک متخصص، لوله داخل تراشه توسط پرسنل هوشبری مجرب کار گذاشته شد.
۵- بنا به تشخیص پزشک متخصص محترم اطفال، تنها فوق تخصص نوزادان استان که در استخدام این بیمارستان می باشد بر بالین بیمار حاضر گردید و تا ساعت ۲ بامداد جهت انجام امور درمانی روزانه در بیمارستان حضور داشتند و از ساعت ۲ بامداد تا صبح، متخصص اطفال آنکال جهت امور درمانی نوزاد در بیمارستان حضور داشت.
۶- در متن مندرج در سایت های محلی اشاره به اعزام نوزاد با شرایط مرگ مغزی شده است؛ ضمن تکذیب متن یاد شده باید اشاره کرد که بیمار با علائم حیاتی کامل در بیمارستان در حال دریافت خدمات درمانی و همزمان جهت اعزام بیمار توسط سوپروایزر و جهت تخت مراقبتهای ویژه نوزادان با بیمارستان امام سجاد تماس حاصل نمود که متاسفانه تمام تختهای مرکز یاد شده تکمیل بوده و اعزام بیمار میسر نگردید. به علاوه سوپروایزر وقت تمام تلاش خود را جهت پذیرش از بیمارستانهای شیراز، گچساران و دهدشت به عمل آورد که موفق به اخذ پذیرش بیمار در مراکز درمانی شهرستان های مورد نظر نگردید در ادامه پیگیری در مورد نوزاد، ریاست بیمارستان، پزشک متخصص اطفال و فوق تخصص نوزادان با پیگیریهایی که با بیمارستانهای شیراز انجام دادند نوبت پذیرش اخذ و نوزاد با اسکرت طبی کارشناس هوشبری و یکی از پرستاران مجرب ویژه کار با آمبولانس مجهز به انکوباتور نوزاد به شیراز اعزام گردید. لازم به ذکر است بیمار با دارا بودن تمام علائم حیاتی تحویل بیمارستان مقصد گردید و برگه مخصوص اعزام توسط پزشکان مرکز امضا و مهر گردید. (مستندات پرونده)
۷- نوزاد پس از ۲۴ ساعت اعزام از سوی بیمارستان شهدای گمنام در بیمارستان مقصد فوت نموده است.
دکتر فرشید صادقی، ریاست بیمارستان شهدای گمنام یاسوج

4 Comments
چرادروغ میگویید!
من درتاریخ۹۵/۱۱/۲۵به این بیمارستارستان فوق پیشرفته مراجعه کردم جهت بستری درآن بیمارستان بخاطردیابت بارداری که توسط پزشک زنان شیراز تشخیص داده شده بود ولی متاسفانه تاساعت۲شب مادرآن مرکزبودیم ولی بخاطرکمبودامکانات بخش نوزدان ازپذیرش امتناع ورزیدند.
حال این بیمارستان توی این مدت۲ماه واقعامجهزشده!
چرادروغ میگویید!
من درتاریخ۹۵/۱۱/۲۵به این بیمارستارستان فوق پیشرفته مراجعه کردم جهت بستری درآن بیمارستان بخاطردیابت بارداری که توسط پزشک زنان شیراز تشخیص داده شده بود ولی متاسفانه تاساعت۲شب مادرآن مرکزبودیم ولی بخاطرکمبودامکانات بخش نوزدان ازپذیرش امتناع ورزیدند.
حال این بیمارستان توی این مدت۲ماه واقعامجهزشده!
ما دروغ نمیگوییم۰ ما اعتراف میکنیم که بخش مراقبتهای ویژه نداریم ۰ و سعی میکنیم جهت ایمنی مادر و کودک مادران پر خطر (دیابتی و ۰۰۰) را به بیمارستانی که بخش مراقبتهای ویژه دارد ارجاع دهیم ۰ و این یک اصل در تمام مراکز درمانی است ۰ چون اگر چنین مادرانی زایمان کنند هم خودشان و هم نوزاد در معرض خطر قرار میگیرد ۰ یعنی هدف اصلی ما ایمنی مادر و نوزاد و بیمار است ۰بهتر است به جای انکار واقعیت ها این کار ها را ارج نهیم ۰
خدا وکیلی کارهای کادر درمان در استان ما لایق ارج نیستند. شما خودتون خانواده تون را واسه درمان میبرید درمانگاه و بیمارستانهای یاسوج؟ مطمئنا خیر