ضرب و شتم پرستار زن، بیمارستان امام سجاد یاسوج از سوی همراه بیمار

چند پرستار خانم بخش زنان بیمارستان امام سجاد (ع) یاسوج از سوی یک مرد همراه بیمار مورد ضرب و شتم قرار گرفتند.

چند پرستار خانم بخش زنان بیمارستان امام سجاد (ع) یاسوج از سوی یک مرد همراه بیمار مورد ضرب و شتم قرار گرفتند.

یکی از پرسنل مسئول بیمارستان امام سجاد یاسوج در گفت‌وگو با خبرنگار ریواس جنوب با تأیید این خبر گفت که همسر خانمی که در این بیمارستان مورد عمل سزارین قرار گرفته با ورود به بخش بستری زنان که پوشش کاملی ندارند، مورد اعتراض دیگر بیماران و همراهان آنها  قرار گرفت که با تذکر یکی از پرستاران ما روبرو شد اما او برآشفته شد و این پرستار خانم را زیر دست و پا مورد ضرب و شتم وحشیانه و ضداخلاقی قرار داد.

بر اساس این گزارش، پرستاری که مورد ضرب و شتم و کتک‌کاری قرار گرفت، باردار بوده که اکنون به علت جراحات وارده، بستری شده است.

بعد از تماس با پلیس، مرد همراه بیمار سزارینی، فرار کرد و اکنون این فرد از سوی پلیس تحت تعقیب است.
این چندمین باری است که این قشر مظلوم و زحمت‌کش کادر درمانی، مورد ضرب و جرح و هتک حرمت قرار می‌گیرند.

در فرهنگ غنی قوم لر، دست بلند کردن روی زن از مذموم‌ترین کارها است.

 

انتهای پیام/بنام-ک

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=47378

1 Comment

  • با سلام خدمت مجموعه ریواس
    با عرض پوزش از این دست کرها زیاد میشه در استان ما.
    کتک خوردن زن از مرد (همسر،پسر،برادر،حتی برادر شوهر) و در مجموع مردسالاری و خودکامگی مردها در استان خودمون زیاده. فرهنگ غنی!! ما به زن میگه ضعیفه و .. حتی در برخی جاها اسم زنشون رو به زبان نمیارن چون قبیح میدونن این عمل رو!!
    چیزی برای افتخار کردن به اون وجود نداره ما فقط ادعا میکنیم بافرهنگ و غنی هستیم. از آن همه فرهنگ و پیشینه ای که مدعی آن هستیم فقط ادعای آن برایمان مانده.لطفا حتما نمایش بدید نظرم رو.

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.