شهرک گلخانه‌ای ماهور باشت به سرمایه‌گذار واگذار می‌شود

مدیر عامل شرکت شهرکهای کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد از آماده واگذار بودن عملیات اجرایی شهرک گلخانه‌ای ماهور باشت به سرمایه‌گذار خبر داد.

مدیر شرکت شهرکهای کشاورزی  شعبه کهگیلویه و بویراحمد از آماده واگذار بودن  عملیات اجرایی شهرک گلخانه‌ای ماهور باشت به متقاضیان و پیمانکاران خبر داد.

به گزارش ریواس جنوب از یاسوج،  سید صمد منصوری صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: عملیات اجرایی تسطیح شبکه معابر، رواناب، فنس کشی و ساختمان نگهبانی این شهرک گلخانه‌ای در شهرستان گچساران در فاز نخست به سرمایه‌گذار متقاضی واگذار می‌شود.
منصوری برآورد اولیه برای اجرای این طرح را حدود یک میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: این طرح طی یک مناقصه عمومی یک مرحله‌ای در رسانه‌ها جهت جذب سرمایه‌گذار منتشر شده و امروز آخرین مهلت دریافت اسناد لازم است که بعد از آن سرمایه‌گذاران 10 روز فرصت دارند پیشنهاد خود را اعلام کنند.
منصوری یادآور شد: جزئیات بیشتر این  مناقصه عمومی در سایت شرکت شهرک‌های کشاورزی کشور به آدرس www.apcp.ir منتشر شده است.
انتهای پیام / ک-ب

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=48025

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.

بازگشت به کار هدایت‌خواه و ۱۰۰ سوال بی‌جواب؛ آیا خانم پناهی جسارت توضیح دادن به مردم را دارد؟ راز خوش‌خدمتی به ستار هدایت‌خواه چیست؟ آیا استخدام در سن پیری ارتباطی با شورای انقلاب فرهنگی دارد؟ ارتباط حذف خرامین از دانشگاه با انتقاداتش از تاجگردون چیست؟ ماجرای دستکاری در مدرک تحصیلی استاد اخلاق چه بود؟ تناقضات رفتاری و کلامی در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

محکومیت ۴۰ مدیر و کارمند متخلف درمحاکم قضایی تا بازگشت وجوه اختلاس به بیت‌المال/ حکم انفصال و حبس برای ۳ مدیر شهرستانی/ احراز تخلف مدیران و کارکنان بیمارستان امام سجاد و محکومیت قطعی ۳ نفر/ فرار مالیاتی ۲۵۵ میلیارد ریالی در تور نظارت بازرسی / لغو مناقصه یا مزایده‌های مشکوک به ارزش ۴.۵همت برای صیانت از بیت‌المال/حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری با ۱۲بازدید میدانی از واحدهای تولیدی و اقتصادی/ رسیدگی به ۱۵۵۰شکایت مردمی در سامانه ۱۳۶