واکنش جدید امام جمعه چاروسا به اظهارات رییس جدید بنیاد شهید کهگیلویه

امام جمعه قلعه رئیسی اضافه کرد: همگان بدانند سران فتنه در خط آمریکا هستند هر کس مدعی ولایت مداری است شرط صداقت این ادعا اعلام تنفر و بیزاری و برائت از سران فتنه است

حجت الاسلام اسماعیل صلواتی در واکنش به صحبت‌های رئیس جدید بنیاد شهید و امور ایثارگران کهگیلویه اظهار داشت: خدای متعال در قرآن کریم سوره آل عمران آیه 68 می‌فرماید اولاترین و نزدیکترین مردم به ابراهیم کسانی هستند که از ابراهیم تبعیت می‌کنند و در زمان ما نزدیکترین و ولایت مدارترین افراد کسانی هستند که از ولایت فقیه تبعیت می‌کنند و مواضع اعتقادی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی خویش را با ولی فقیه تنظیم می‌کنند.

به گزارش ریواس جنوب،امام جمعه قلعه رئیسی بیان کرد: بر اساس عقاید ما شیعیان هر چه ولی‌فقیه بیان می‌کند حق است و هر شخصی عملکردش و مواضع سیاسی او با ولی فقیه همخوانی نداشته باشد از مسیر ولایت خارج است و باید تلاش کند به مسیر ولایت که همان مسیر رسول خداست باز گردد.

وی افزود: شهیدان ما که همه انس و جن مدیون آنها هستند نه اصولگرا و نه اصلاح طلب بودند، بلکه در صراط مستقیم ولایت که همان صراط خدای متعال و پیامبر خاتم و اهل بیت عصمت و طهارت است بودند و امروز وارثان حقیقی و معنوی و واقعی شهدا که یک باور و عقیده هستند کسانی هستند که عملنا و علنا ولایت‌مدار، ولایت باور و ولایت یاور هستند و تمام شئونات زندگی خویش را بر اساس فرمایشات و مواضع ولی فقیه تنظیم می‌کنند.

صلواتی تاکید کرد: قضاوت در مورد اشخاص باید با معیار حال کنونی اشخاص باشد و به فرموده امام راحل ملاک حال فعلی افراد است و گذشته افراد برای وقتی است که حال فعلی افراد مشخص نباشد در چنین شرایطی انسان به گذشته افراد تمسک می‌کند اگر حال فعلی افراد در نقطه مقابل آن گذشته باشد آن گذشته دیگر کارآیی و ارزشی ندارد.

امام جمعه قلعه رئیسی تصریح کرد: قضاوت مولی موحدین امیرالمومنین (ع) درباره اشخاص این چنین است و زبیر پای منبر ابوبکر از حقانیت مولا علی(ع) دفاع می‌کرد دارای سوابق خوب و از اصحاب رسول خدا بود در رکاب رسول خدا در مقابل کفار می جنگید جانباز بود اما همین زبیر در مقابل مولا علی(ع) شمشیر کشید فاصله میان این دو زبیر 25 سال هست اما مولا علی(ع) با طلحه و زبیر جنگید خب آن سوابق محو و نابود شد یا در تاریخ انقلاب بعضی ها از پاریس داخل هواپیمای امام بودند و آمدند ایران اما در زمان امام بخاطر خیانت اعدام شدند یا کسانی نخست وزیر امام بودند از امام حکم داشتند و اما در مقابل نایب امام حضرت آیت‌الله العظمی امام خامنه ای حفظه الله تعالی ایستادند و اهل بغی و محاربه شدند.

وی یادآور شد: لذا میزان حال فعلی افراد است معیار و ملاک حق در زمان امام معصوم خود معصوم و در زمان غیبت ولایت فقیه است و نایب امام زمان(عج) رهبر معظم انقلاب فرمودند مردم با فتنه گران قهرند و آشتی نمی کنند و فرمودند فتنه خط قرمز نظام است و آنهایی که ادعای ولایت مداری و ولایت پذیری می‌کنند اگر صادق هستند اگر راست می‌گویند از فتنه‌گران و سران فتنه اعلام برائت کنند و بگویند با سران فتنه قهر هستند.

صلواتی خاطرنشان کرد: نمی‌شود نومن ببعض و نکفر ببعض باشیم و نمی‌شود هم محب، مرید، حامی سران فتنه و فتنه‌گران باشی هم ادعای ولایت‌مداری کرد و بعضی‌ها تظاهر به ولایت مداری می‌کنند؛ ولایت مداری یعنی باید و نباید، یعنی اثبات و نفی، یعنی آری و نه، آری به توحید و یکتا پرستی و تسلیم خدای متعال و انبیاء، اوصیاء، آری به خط امام و تبعیت محض از ولایت فقیه است و ولایت مداری یعنی نه به کفر، شرک، الحاد، طاعوت، استکبار، آمریکا، منافقان، فتنه گران و سران فتنه است.

امام جمعه قلعه رئیسی اضافه کرد: همگان بدانند سران فتنه در خط آمریکا هستند هر کس مدعی ولایت مداری است شرط صداقت این ادعا اعلام تنفر و بیزاری و برائت از سران فتنه است تا مادامی که توبه کنند و الا از ولایت برای اهدافشان هزینه می‌کنند.

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=49370

1 Comment

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.