مردم شهر سیسخت امروز در ورودی این شهر به استاندار جدید کهگیلویه و بویراحمد در نخستین سفرش به این شهر، برای پروژهای که هیچ نقشی در آن نداشت اعتراض کردند.

به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، علیمحمد احمدی در ادامه سفرهای شهرستانی خود صبح امروز وارد شهر سیسخت شد اما مردم در ورودی این شهر به جای استقبال از او اعتراض کردند.
اعتراض مردم به محل اجرای پروژه تصفیهخانه این شهر بود که معتقدند مشکلاتی را برای آینده شهر دارد؛ انها هم نگران طبیعت و گردشگری هستند و هم به علت نزدیکی منازل مسکونیاشان به این پروژه نگران بوی بد آن هستند.
اعتراضی که میشد انجام نشود چرا که مردم شهر سیسخت تاکنون چندین تجمع اعتراضی داشتند و چند روز پیش نیز در نامهای به استاندار جدید این استان مراتب را به اطلاع او رساندند و دیگر نیازی نبود نخستین سفر او را به سیسخت با این خاطره ثبت کنند.
علیمحمد احمدی چند روز پیش نامه مردم سیسخت را خواند و قطعا آن را بررسی میکرد لذا بهتر بود مردم سیسخت این اعتراض خود را در موقعیت بهتری مطرح میکردند.
احداث تصفیهخانه فاضلاب شهر سیسخت بیش از دو سال است که به یک پروژه جنجالی تبدیل شده و فرماندار این شهر تاکنون موفق به رفع این مشکلات و معارض اجتماعی آن نشد.
اعتراض برخی اهالی نزدیک به محل احداث این پروژه در چندین مرحله مانع از ادامه فعالیت این پروژه شدند و حتی به بازداشت برخی از آنان نیز منجر شد.
اعتراض این اهالی اگر چه در چند مرحله رسیدگی هم شد ولی با توجه به نزدیک بودن به محل مسکونی، گردشگرپذیری این مناطق و وجود نقاط بهتر، مجدد قابل بررسی و اتخاذ یک تصمیم کارشناسی همراه با مشارکت مردم است اما هر چه باشد این راهش نبود.
انتهای پیام/ بنام

1 Comment
سلام برادر عزیز چرا همه چیز را به فرماندار نسبت میدهید کار ابفا بدون هماهنگی فرماندار بوده و فرماندار اعلام کرده بدون رفع دغدغه های مردمی این پروژه اجرایی نخواهد شد و چندین جلسه شهرستانی و استانی هم برگزار کرده قطعا جامع این موضوع را خواهد دید