آیا در بین مسئولین ارشد این قوه و سایر قوا هم ممکن است خدای نکرده فسادوجود داشته باشند

آیا تاکنون ریاست محترم قوه عدلیه پای درد دل قضات و همکاران صبور خود نشسته و دقیقه ای از مشکلات آنها سخن گفته و یا سخنان ایشان را شنیده و در برابر حجم عظیم مشکلات آنها حمایتی نموده اند ؟

آیا تاکنون ریاست محترم قوه عدلیه پای درد دل قضات و همکاران صبور خود نشسته و دقیقه ای از مشکلات آنها سخن گفته و یا سخنان ایشان را شنیده و در برابر حجم عظیم مشکلات آنها حمایتی نموده اند ؟

به گزارش ریواس جنوب ، در پی سخنان رئیس قوه قضائیه که خطاب به رؤسای کل دادگستری‌های سراسر کشور اظهار کرد: به همه افراد زیرمجموعه خود هشدار بدهید که هیچگونه فسادی از سوی بنده و دستگاه‌های نظارتی تحمل نخواهد شد و در آینده طبق برنامه‌ای خاص، آرای دادگاه عالی صلاحیت قضات پس از تأیید در دادگاه عالی تجدید نظر و تأیید رئیس قوه قضاییه همراه با نام و تصویر قضات متخلف در رسانه‌ها منتشر خواهد شد. کانون قضات کشور با صدور بیانیه ای به این سخنان واکنش نشان داد.

متن بیانیه کانون مستقل قضات کشور

بار دیگر شاهد آن بودیم که ریاست محترم قوه قضاییه در اخبار سراسری ساعت ۱۴ روز پنجشنبه ۹۶/۱۱/۵ قضات زیرمجموعه خود را مورد عنایت ویژه ای قرار دادند!!
ایشان در سخنان خود چنین فرمودند :
(( بنده تصمیم جازم دارم اسامی افراد و قضات و کارمندان متخلف را با تصویرشان در رسانه ها منتشر کنم )) .
بارها گفته و تاکید کرده ایم که برخورد با قضات و کارکنان متخلف آرزوی تک تک قضات خدوم و کارکنان زحمتکش و هر فرد آزاده ای است . لیکن بیان چنین جمله ای از زبان ریاست قوه ای که خود در راس آن است در رسانه ی گروهی چه معنایی جز آنکه کل کارکنان و قضات شریف دستگاه قضایی فاسد هستند می تواند داشته باشد و عموم مردم چه برداشتی از آن خواهند نمود ؟
آیا قضات و کارکنان فاسد فقط در بدنه ی دستگاه قضایی هستند یا در بین مسئولین ارشد این قوه و سایر قوا هم ممکن است خدای نکرده وجود داشته باشند ؟
آیا تاکنون ریاست محترم قوه عدلیه پای درد دل قضات و همکاران صبور خود نشسته و دقیقه ای از مشکلات آنها سخن گفته و یا سخنان ایشان را شنیده و در برابر حجم عظیم مشکلات آنها حمایتی نموده اند ؟
هیچکسی منکر وجود فساد در جامعه نیست اما آیا فساد موجود در قوه و كشور ناشی از سياستهای اشتباه مديران اجرایی از سایر قوا و نیز دستگاه قضا نمی باشد ؟
قضات پاک ایران اسلامی تا کی باید شاهد تهدید و تحقیر از سوی مسئولین قوه قضاییه در بین مردم باشند ؟
ما قضات کانون مستقل قضات کشور دلسوزانه به ریاست محترم قوه قضاییه اعلام ميداريم اين رفتارها و گفتارهای نسنجيده و خلاف قانون و شرع، باعث رنجوري قضات گشته و موجب هجمه بيشتر ساير ارگانها و سازمانها و مسولين خواهد شد .
در پایان تاکید میکنیم بجاي اين گفتار و رفتار و پرداختن بمسائل حاشيه اي به مسايل و مشكلات قوه رسیده و با تبعیت از نظر رهبر معظم انقلاب که در تاریخ ۹۶/۴/۱۲ در دیداری با مسئولین ارشد دستگاه قضا که خود ریاست محترم قوه قضائیه هم حضور داشتند بجای معرفی قضات بزعم معظم له فاسد و بجای تهدید و تحقیر، قضاتِ عادل ، شجاع ، منصف ، پرکار و خدا ترس را به جامعه معرفی فرمایند.

کانون مستقل قضات کشور

لازم به توضیح است خبرگزاری میزان، به نقل ازاداره کل روابط عمومی قوه قضاییه آیت الله آملی لاریجانی در گردهمایی رؤسای کل دادگستری‌ها و دادستان‌های مراکز استان سراسر کشور سخنانی از آیت الله آملی لاریجانی منتشر کرد که در بخشی از آن رئیس دستگاه قضایی با اشاره به نظارت هر چه بیشتر بر خود دستگاه قضایی، تأکید کرد: فساد در دستگاه قضایی حتی اگر کم باشد باز هم برای ما بسیار زیاد است. به هیچ عنوان پذیرفته نیست که دستگاه متولی مبارزه با فساد خود درگیر فساد باشد. دستگاه قضایی ترازوی برخورد با مفاسد است و بر این اساس همه باید نسبت به هرگونه فساد در قوه قضاییه حساسیت تام داشته باشند.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه تخلف در قوه قضاییه غیرقابل اغماض است و در این زمینه، چون بحث اعتماد مردم و نظام در بین است جای هیچگونه ترحمی نیست، تصریح کرد: دستگاه قضایی با ساز و کار‌های گوناگون به مبارزه با تخلفات درونی می‌پردازد و بر این اساس افراد متخلف و فاسد، از قوه قضاییه منفصل می‌شوند. برخورد‌های ما در این زمینه شدت یافته و دلیل آن نیز حفظ حرمت و احترام نیرو‌های سالم و پاک دستگاه قضایی است.

هیچگونه فسادی را در قوه قضاییه تحمل نخواهم کرد

آیت الله آملی لاریجانی خطاب به رؤسای کل دادگستری‌های سراسر کشور اظهار کرد: به همه افراد زیرمجموعه خود هشدار بدهید که هیچگونه فسادی از سوی بنده و دستگاه‌های نظارتی تحمل نخواهد شد و در آینده طبق برنامه‌ای خاص، آرای دادگاه عالی صلاحیت قضات پس از تأیید در دادگاه عالی تجدید نظر و تأیید رئیس قوه قضاییه همراه با نام و تصویر قضات متخلف در رسانه‌ها منتشر خواهد شد. این در واقع اتمام حجت با همه قضات متخلف است تا جای هیچگونه گلایه‌ای باقی نماند و بدانند فساد و ارتکاب جرائم در دستگاه قضایی تاوان بزرگی خواهد داشت.

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=55528

2 Comments

  • با سلام
    انچه امروز بنظر میرسد در کنار تمهیدات برخورد با قضات متخلف میتواند به سلامت دستگاه قضا و بدنبال ان سلامت ورضایت جامعه بینجامد رعایت استقلال قضات و دانش افزایی قضات میباشد گرچه امروزین مثل گذشته نیست و قضات از اگاهی ودانش بالاترحقوقی وقضایی برخوردارند منتهی به نظر میرسد جرات وجسارت استقلال در انشاء رای از بیم لغو ابلاغات قضابی خویش تحت شعاع قرار گرفته است .
    از میان مشغاغل شغل قضا از شان واهمیت وسختی ویژه ای برخورداراست که انجام احسن این تلکیف مهم قضات بستگی به استقلال ودانش قضایی بستگی دارد از انجا که خمیرمایه و ذهن خود اگاه وناخوداگاه داوطلبین امرقضا اجرای امر مهم عدالت است پس از قضات از ساختار شخصیتی شریف وعدالت محور برخوردار است انچه میتواند شرافت واگاهی قضابی را بفعل دراورد دقت در تشخیص ، استقلال وشجاعت در تصمیم گیری ست که این سه اصل مهم دقت استقلال وشجاعت نباید تحت تاثیر عواملی بیرونی مخدوش شود که منجر به تزلزل اراء شود .
    سلامت دستگاه قضا به سلامت جامعه میاندیشد .امروز توقعات وانتظاران جامعه از دستگاه قضا بعنوان مهمترین ویا اخرین ملجع ومامن وفریاد رس در مقابل ظالم و متجاوزان بحقوق خود از هر دستگاه و مسئولی بیشتر است و نارضایتی وبی اعتمادی به دستگاه قضا سرانجام خوشی نداشته ودر شان نظام اسلامی نیست .
    اگر بر پایه اعتبار احکام قضایی این اعتماد وباور اجتماعی بوجود بیاید که هر شخصی در مقابل هر مقدار خسارت و زیانی به دیگران و جامعه وارد میکند بروز متعهد جبران خسارات هست جامعه بسوی سلامت حرکت خواهد کرد .
    چه بسا بروز اکثر حوادت واتفاقات ناگوار وجرائم جنایی در پی ناامیدی از احقاق حق است که افراد ناچارا در ناامیدی با اقدامات خودسر مرتکب میشوند و…

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.