عملیات اجرایی تقاطع غیرهمسطح داراب-بندرعباس در ورودی شهر داراب با حضور استاندار فارس و برخی مقامهای اجرایی استان فارس آغاز شد.
به گزارش ریواس جنوب و به نقل از روابط عمومی ادارهکل راه و شهرسازی، استاندار فارس در مراسم آغاز عملیات اجرایی تقاطع غیرهمسطح داراب-بندرعباس، از مسئولان راه و شهرسازی خواست که به دلیل موقعیت استراتژیک این تقاطع، برای سرعت بخشیدن به روند اجرایی آن پروژه تلاش کنند.
اسماعیل تبادار همچنین بر لزوم بهبود وضعیت محور ارتباطی فسا داراب بندرعباس تأکید کرد.
او با اشاره به تلاشهای دولت تدبیر و امید برای توسعهی زیرساختهای حمل و نقل جادهای، گفت: استان فارس به 2300 کیلومتر بزرگراه نیاز دارد که تاکنون 1300 کیلومتر از این نیاز عملیاتی شده است.
** 12 میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز تقاطع غیرهمسطح داراب
مدیرکل راه و شهرسازی استان فارس نیز گفت: تقاطع ورودی داراب از سمت بندرعباس در انتهای جنوب شرقی شبکه ترافیک شهر داراب و در محل ورودی شهر از سمت بندرعباس احداث می شود.
فیروز تکاور اعتبار مورد نیاز برای اجرای این پروژه را 120 میلیارد ریال اعلام و اضافه کرد: در این پروژه حجم خاکبرداری 126 هزار مترمکعب، حجم خاکریزی 30 هزار و 222 مترمکعب، پی کنی 116 هزار متر مکعب و حجم بتن ریزی 16 هزار مترمکعب است و بالغ بر 845 تن میلگرد باید در آن استفاده شود.
مدیرکل راه و شهرسازی فارس اضافه کرد: طرح تقاطع به صورت دوسطحی با پلهای روگذر به شکل لوپ گردشی برای دسترسی از شمال به شرق و غرب به شمال است.
انتهای پیام/ سجاد بنام

