ادعای یک خبرگزاری؛ دلیل تغییر مدیرعامل هلال احمر فارس، «برخی پرونده‌ها» بود!

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان فارس تغییر کرد.

حسین درویشی – سرپرست جمعیت هلال احمر استان فارس

 به گزارش ریواس جنوب، پیوندی رئیس جمعیت هلال احمر کشور در حکمی «حسین درویشی» را به‌عنوان سرپرست جمعیت هلال احمر استان فارس منصوب کرد.

پیش از این، «فیض‌الله جعفری» این مسؤولیت را بر عهده داشت.

درویشی از بهمن‌ماه 94 تاکنون مدیرعامل جمعیت هلال احمر بوشهر است که حالا با «حفظ سمت» به‌عنوان سرپرست جمعیت هلال احمر فارس منصوب شده است.

معاونت امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان بوشهر، مدیرعاملی جمعیت هلال احمر استان‌های خوزستان و قزوین و معاونت عملیات سازمان امداد و نجات، از جمله سوابق درویشی در سال‌های 86 تا 94 است.

پیش‌بینی می‌شود در صورت صدور حکم نهایی مدیرعاملی برای درویشی، او استان بوشهر را به مقصد فارس ترک کند.

در همین حال خبرگزاری فارس مدعی شده است «برخی پرونده‌ها» عامل برکناری جعفری از مسؤولیت مدیرعاملی جمعیت هلال احمر استان فارس بوده اما توضیح بیشتری در این خصوص نداده است.

انتهای پیام/ سجاد بنام

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=66996

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.