حمله افراد ناشناس به تندیس “آریوبرزن” در یاسوج

مجسمه سردار ایرانی،‌ آریوبرزن،‌ با پرتاب مواد آتش زا مورد حمله افراد ناشناس قرار گرفت و بخشی از آن دچار حریق شد.

مجسمه سردار ایرانی،‌ آریوبرزن،‌ با پرتاب مواد آتش زا مورد حمله افراد ناشناس قرار گرفت و بخشی از آن دچار حریق شد.

به گزارش ریواس جنوب؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس،  سرهنگ کی قباد مصطفایی،‌ جانشین فرمانده انتظامی استان کهگیلویه و بویراحمد،
 با اعلام این خبر گفت: در بررسی پلیس از صحنه، بنظر می رسد فرد یا افرادی که هویت آنها فعلا مشخص نیست، با پرتاب مواد آتش زا، سعی در آتش زدن مجسمه آریو برزن داشتند که این مجسمه مورد حریق بسیار جزئی قرار گرفت که آتش، بلافاصله و توسط آتش نشانی خاموش شد .
‌سرهنگ مصطفایی افزود: این موضوع توسط پلیس در دست بررسی است.
بنا بر این گزارش در  آتش سوزی تندیس آریوبرزن قسمتی از پای اسب این میدان دچار حریق شد که با حضور به موقع نیروهای آتش نشانی خاموش شد.
آریوبرزن یکی از سرداران بزرگ تاریخ ایران در زمان هخامنشیان بود که در زمان حمله اسکندر مقدونی به ایران از سرزمین خود با شجاعت دفاع کرد و در منطقه تنگ تکاب حد فاصل استانهای خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد که در گذشته این منطقه جز کهگیلویه بزرگ بود در این راه کشته شد.
از سال ۱۳۸۹مجسمه ای به رسم یادبود این سردار ایرانی در یکی از میادین ورودی شهر یاسوج در ابتدای منطقه اکبر آباد نصب شد.
انتهای پیام/‌ب

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=68038

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.