باید با دادن خدمات بهتر به مردم چاروسا از مهاجرت آنها جلوگیری کرد

بخشدار چاروسا افزود؛به دلیل پایین بودن آمار جمعیتی دانش آموزان در برخی روستاها و جهت پوشش تحصیلی حداکثری خوابگاه دخترانه دوره متوسطه سال ۹۶ به همت خیرین احداث که بیش از ۸۰درصد پیشرفت فیزیکی داشته و ۲۰درصد باقیمانده جز تعهدات اداره نوسازی مدارس استان بوده که در حال کار میباشد.

مدیر کل بانوان و خانواده استانداری به همراه جمعی از کارشناسان ،مشاور و پزشکان به بخش چاروسا سفر کردند.

به گزارش ریواس جنوب، بخشدار چاروسا.گفت: از حضور مدیر کل بانوان و خانواده استانداری و هیئت همراه به جهت برگزاری کارگاههای آموزشی بهداشتی برای زنان روستاهای گوراب ،احمد سالار، زیرکل و برنامه های فرهنگی و ورزشی و اهدای جوایز در مدرسه ابتدایی زیرکل و کارگاه بهداشت جسمی و بلوغ در مدرسه دخترانه متوسطه اول جاورده و اهدای جوایز و بسته های فرهنگی و حمایتی به همه دانش آموزان تقدیر و تشکر نمود.

وی گفت ؛پس از انقلاب خدمات خوبی به بخش انجام شده که کافی نبوده و باید تلاشهای بیشتری صورت گیرد.
محمودی با اشاره به ظرفیتها و پتانسیل های بالقوه بخش چاروسا گفت؛متاسفانه بخوبی از ظرفیتهای این منطقه در جهت رشد و توسعه آن استفاده نشده و به همین دلیل با سیل مهاجرت به شهر ها و استان های همجوار مواجه بودیم و به جای اینکه خدمات به این بخش بیاید مردم‌برای رسیدن به خدمات بهتر از این بخش به سایر نقاط کشور مهاجرت نمودند.

وی ادامه داد؛باتوجه به محرومیت و سطح درآمد پایین مردم منطقه بسیاری از بانوان همپای مردان جهت تامین معیشت تلاش میکنند که باید در زمینه برگزاری دوره های توانمند سازی و کارگاههای آموزشی برای آنها اقدام کرد.

بخشدار چاروسا افزود؛به دلیل پایین بودن آمار جمعیتی دانش آموزان در برخی روستاها و جهت پوشش تحصیلی حداکثری خوابگاه دخترانه دوره متوسطه سال ۹۶ به همت خیرین احداث که بیش از ۸۰درصد پیشرفت فیزیکی داشته و ۲۰درصد باقیمانده جز تعهدات اداره نوسازی مدارس استان بوده که در حال کار میباشد.

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=69959

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.