یک مخاطب ریواس جنوب با ارسال یادداشتی با بیان اینکه گویا مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد تغییر کرده است، نوشت: یاد باد آن روزگاران یاد باد، عزت بویراحمد را آنقدر پایین آوردند که حتی رئیس فدراسیون فوتبال هم نام چهار محال و بختیاری بر استان ما میگذارد و وزیر صنعت در غیاب نماینده بویراحمد که عضو کمیسیون صنایع هم هست، به یاسوج هم نمیآید و از گچساران مستقیما به تهران میرود.
به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، محمدرضا موسوی در این یادداشت خود آورده است؛
روزگاری نه چندان پیش بویراحمد یادآور حماسه و ایثار بود شهری که نمایندگان سابقش حرف های برای گفتن داشتند و امکان نداشت وزیری یا مسول رده بالایی به این استان بیاید و روز اول در استانداری یاسوج جلساتی برگزار نکند.
چقدر تلخ است عزت و اقتدار بویراحمد را اینگونه پایین دیدن، اینجا شهر سیدباقر موسوی ها و هدایت خواه هاست که استان را به کشور شناساندند و افسوس که طی این دو دوره آنقدر نام شهرمان فراموش شده که حتی آقای تاج نام استانمان را چهارمحال و بختیاری اعلام کرد.
آری امروز رضا رحمانی وزیر صمت به گچساران آمد و همانجا طرح کلنگزنی کرد و به تهران رفت؛ این در حالی است که نماینده بویراحمد که خود عضو کمیسیون صنایع مجلس است در این سفر مهم حضور نداشت و وزیر صنعت، معدن و تجارت را همراهی نکرد.
امروزدر گچساران سخنرانان و حتی مجری نام بویراحمد را از پسوند استان حذف کردند و فقط میگفتند استان کهگیلویه!
پیشنهاد میکنم تا روزی که عزت دیارمان بویراحمد را پس بگیریم، ساختمان استانداری را به گچساران ببرید تا کمتر غصه و اندوه بخوریم.
گلایه آخر من به برادران بویراحمدیام است، کاش در انتخاب هایمان کمی دقت کنیم و اینگونه تحقیر نشویم.
این مطلب دیدگاه یک مخاطب ریواس جنوب است و الزاما نظر هیئت تحریریه این پایگاه خبری نیست.
انتهای پیام/د

2 Comments
سلام تا زمانی که مدیران ما خود تصمیم گیر نیستنند دیگران تصمیم گیر هستنند همین مشکلات هست
……خوردی
حتما چیزی نصیبت نشده گه اینجوری حرف میزنی!
عزت بویراحمد را باید مردان آن با مردانگی کردن حفظ کنند نه با خاله زنک بازی و خبر پراکنی با اسم مستعار.