حضور آیت‌الله ملک‌حسینی در میان سیل‌زدگان لودابی/دستور رسیدگی فوری به مشکلات مردم+تصاویر

حضرت آیت‌الله ملک‌حسینی، با حضور در میان مردم سیل زده لوداب در جریان مشکلات آنان قرار گرفت و با دیدن خسارات ناشی از وقوع سیل، دستور داد تا بدون تأخیر به مشکلات ساکنان این منطقه رسیدگی شود.

حضرت آیت‌الله ملک‌حسینی، با حضور در میان مردم سیل زده لوداب در جریان مشکلات آنان قرار گرفت و با دیدن خسارات ناشی از وقوع سیل، دستور داد تا بدون تأخیر به مشکلات ساکنان این منطقه رسیدگی شود.

به گزارش ریواس جنوب از لوداب، مدیرکل هلال‌احمر و برخی از مسئولان شهرستان بویراحمد و مسئولان محلی در این سفر، نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد را همراهی کردند.

در این بازدید، از روستاهای سیل‌زده دهستان چین، روستای گرگیان، دلاوری، لیرسوخته سرکشی شد و آیت‌الله ملک‌حسینی در یک فضای دوستانه با مردم گفت‌گو کرد.

همچنین از پل تخریب شده روستای لیرسوخته و پل تخریب شده مرکزی لوداب نیز بازدید شد.

در این سفر، حضرت آیت‌الله ملک‌حسینی بر رسیدگی به مشکلات درمانی و بهداشتی مردم نیز تأکید کرد و گفت که موضوع شبانه‌روزی شدن درمانگاه، راه‌اندازیرادیولوژی دیجیتال و مانیتورینگ قلبی درمانگاه را با جدیت پیگیری می‌کنم.

نماینده ولی‌فقیه در گفت‌گو با صانع‌نسب، رئیس مرکز درمانی لوداب این قول را داد و تأکید کرد که لازم است مسئولان دانشگاه علوم پزشکی این نیاز مردم رابرطرف کنند.

وی همچنین از مسئولان امدادی و اجرایی به ویژه جهانبین که در این سفر او را همراهی می‌کرد، خواست تا با امدادرسانی وخدمات‌رسانی به مردم سیل‌زده، در اولین فرصت، خسارات وارده به اراضی کشاورزی، جاده و راه‌های ارتباطی و خانه‌های مردم را جبران کنند و برای بازسازی پل‌های تخریب‌شده و ایجاد راه اضطراری برای روستاهای گرگیان و توابع اقدام کنند.

انتهای پیام/بنام-ک

 

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=72814

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.