ایستگاههای فوق توزیع برق در شهرستانهای بهمئی و لنده و بخش های چاروسا و دیشموک احداث می شود

نایب رئیس کمیسیون انرژی ضرورت و چاره ی کار را تقویت شبکه و احداث ایستگاههای فوق توزیع برق در شهرستانهای ۲بهمئی، لنده و نیز در بخشهای چاروسا و دیشموک عنوان کرد.

سردار هاشمی پور از احداث رشبکه و ایستگاههای فوق توزیع برق در شهرستانهای بهمئی و لنده و نیز بخشهای چاروسا و دیشموک خبر داد.

به گزارش ریواس جنوب، نماینده مردم کهگیلویه بزرگ در دیدار با وزیر نیرو یکی از مطالبات مهم مردم این مناطق را موارد فوق اعلام کرد و گفت:

این مناطق در عین کم برخورداری با توجه به گرمسیری بودن و مصرف بیشتر، به دلیل افت ولتاژ، همواره دچار زیان و خسارت گردیده اند.

نایب رئیس کمیسیون انرژی ضرورت و چاره ی کار را تقویت شبکه و احداث ایستگاههای فوق توزیع برق در شهرستانهای ۲بهمئی، لنده و نیز در بخشهای چاروسا و دیشموک عنوان کرد.

دکتر اردکانیان حل مشکلات مردم این شهرستانها و مناطق را مورد تأکید و دستور به اقدام فوری صادر نمود و نتیجه را نیز از معاونین و مسئولان مربوطه خواستار شد.

نماینده مردم کهگیلویه بزرگ از مدیرعامل برق استان نیز خواست موضوع را تا حصول نتیجه پیگیری نماید.

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=74741

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.