رمز یکپارچه شیعه بودن قوم لر به اجتهاد آمیراحمد تقوی است

نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد گفت: اگر لر افتخار می‌کند یکپارچه شیعه است رمزش اجتهاد امثال آمیراحمد است که در این سرزمین خطه به خطه و کوه به کوه سیر کردند و آبا و اجداد را نصیحت کردند.

به گزارش ریواس جنوب و به نقل از فارس، مراسم تشییع و خاکسپاری حجت‌الاسلام آمیراحمد تقوی از روحانیون برجسته جنوب کشور و مؤسس حوزه علمیه امروز با حضور باشکوه مسؤولان کشوری و لشکری، اقشار مختلف مردم و طلاب حوزه‌های علمیه در دهدشت برگزار شد.

 

آیت‌الله سید شرف‌الدین ملک‌حسینی در این مراسم اظهار داشت: امروز انسانی بزرگ به سوی خدا بازگشت اما صحیفه‌ای از اعمال آبرومند و عزت‌آفرین برای خود و مردم به جای گذاشت.

 

نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد زندگی پر از خدمت، مجاهدت در راه خدا و در راه اعتلای نطام دینی را از ویژگی‌های بارز آن عالم روحانی برشمرد و با اشاره به حضور باشکوه مردم در این مراسم افزود: رمز حضور روحانیت اجتهاد او برای دینش بود.

 

وی تصریح کرد: اگر در این خطه طلاب فراوانی پا به حوزه می‌گذارند و درصد علما در استان بسیار بالاتر از استان‌هاست رمزش تلاش امثال این مرد بزرگ بود.

 

نماینده کهگیلویه و بویراحمد در مجلس خبرگان ادامه داد: اگر لر افتخار می‌کند یکپارچه شیعه است رمزش اجتهاد و کشش امثال آمیراحمد است که در این سرزمین خطه به خطه و کوه به کوه سیر کردند و آبا و اجداد را نصیحت کردند.

 

وی در ادامه بیان داشت: باید چنین انسان‌های بزرگ را ستود امروز اگر این شخص تشییع می شود اما شخصیت و فضایل او تشییع نمی‌شود ما به استقبال این فضیلت‌ها می‌رویم.

 

آیت‌الله ملک‌حسینی گفت: جامعه کهگیلویه به خود می‌بالد انسانی داشت که خوف خدا در وجودش بود حیاتش اجتهاد و کوشش برای خود و مردم بود اگر کهگیلویه پشتش شکست خدا جبران خواهد کرد

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=78128

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.