سفر رایگان با متروی شیراز در ۳ روز نخست مهرماه

با توجه به مصوبه شورای اسلامی شهر شیراز و به مناسبت فرا رسیدن سال تحصیلی جدید از ابتدای مهرماه به مدت سه روز خدمات مترو به شهروندان شیرازی به صورت رایگان خواهد بود...

با توجه به مصوبه شورای اسلامی شهر شیراز و به مناسبت فرا رسیدن سال تحصیلی جدید از ابتدای مهرماه به مدت سه روز خدمات مترو به شهروندان شیرازی به صورت رایگان خواهد بود.

این اقدام در راستای تکریم دانش آموزان، دانشجویان و فرهنگیان شیراز انجام خواهد شد تا در روزهای آغازین سال تحصیلی جدید و تا مشخص شدن وضعیت سرویس مدارس بتوانند بدون نیاز به استفاده از خودرو شخصی با مترو سفر کنند.

از آنجایی که در حال حاضر روزانه ٨٠ هزار مسافر از خط یک متروی شیراز استفاده می کنند، شرکت قطار شهری شیراز پیش‌بینی کرده است که در این مدت و تا زمانی که سرویس‌های مدارس به طور کامل فعال شوند این تعداد به روزانه صد هزار نفر افزایش یابد.

کاهش بار ترافیکی شهر در روزهای آغاز سال تحصیلی از اهداف این طرح است.

سازمان قطار شهری شیراز در سال ۸۰ آغاز به کار کرد و کلنگ خط یک متروی این شهر یکسال بعد در سال ۸۱ به زمین زده شد و پس از گذشت ۱۲ سال، مرحله نخست این خط به طول ۲۴ و نیم کیلومتر در مسیر شرق به  غرب این کلانشهر در سال ۹۳ به بهره برداری رسید.

خط دوم قطار شهری شیراز با حدود ۱۵ کیلومتر طول که ۱۰ کیلومتر آن از میانرود (جنوب شیراز)تا میدان آزادی(شمال شیراز) و پنج کیلومتر نیز از میدان آزادی تا کلبه(شرق شیراز) امتداد دارد که به گفته مسئولان شهرداری این شهر فاز اول این طرح که از شهرک میانرود تا میدان آزادی را شامل می شود در دو سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

در نقشه کلی و طراحی قطار شهری شیراز ۶ خط به طول حدود ۹۰ کیلومتر پیش بینی شده است.

انتهای پیام/ منبع اصلی

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=79068

1 Comment

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.

بازگشت به کار هدایت‌خواه و ۱۰۰ سوال بی‌جواب؛ آیا خانم پناهی جسارت توضیح دادن به مردم را دارد؟ راز خوش‌خدمتی به ستار هدایت‌خواه چیست؟ آیا استخدام در سن پیری ارتباطی با شورای انقلاب فرهنگی دارد؟ ارتباط حذف خرامین از دانشگاه با انتقاداتش از تاجگردون چیست؟ ماجرای دستکاری در مدرک تحصیلی استاد اخلاق چه بود؟ تناقضات رفتاری و کلامی در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

محکومیت ۴۰ مدیر و کارمند متخلف درمحاکم قضایی تا بازگشت وجوه اختلاس به بیت‌المال/ حکم انفصال و حبس برای ۳ مدیر شهرستانی/ احراز تخلف مدیران و کارکنان بیمارستان امام سجاد و محکومیت قطعی ۳ نفر/ فرار مالیاتی ۲۵۵ میلیارد ریالی در تور نظارت بازرسی / لغو مناقصه یا مزایده‌های مشکوک به ارزش ۴.۵همت برای صیانت از بیت‌المال/حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری با ۱۲بازدید میدانی از واحدهای تولیدی و اقتصادی/ رسیدگی به ۱۵۵۰شکایت مردمی در سامانه ۱۳۶