توضیحات آیت‌الله ملک‌حسینی در خصوص کناره‌گیری از نمایندگی ولی‌فقیه در کهگیلویه و بویراحمد

نماینده مردم کهگیلویه و بویراحمد در مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: بعد از وفات پدرم این مسولیت به پیشنهاد مردم به من واگذار شد که من هم به همین دلائل و همچنین احترام به آیت‌الله حسینی نتوانستم آن را عهده‌دار شوم.

آیت‌الله ملک‌حسینی در خصوص کناره‌گیری از نمایندگی ولی‌فقیه در کهگیلویه و بویراحمد توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش ریواس جنوب، آیت‌الله سید شرف‌الدین ملک‌حسینی ظهر امروز (جمعه 13 دی ماه 98) در سخنانی که بین نماز جمعه و نماز عصر با تسلیت شهادت سردار سلیمانی وی را نماد مقاومت و مبارزه دانست و گفت: نام او لرزه بر اندام جبهه شرک و کفر و استکبار می انداخت و مایه افتخار امت اسلام بود.
نماینده مردم کهگیلویه و بویراحمد در مجلس خبرگان گفت: سردار سلیمانی در راه دفاع از دین و اسلام به شهادت رسید مسیر شهادت همیشه برای مردان بزرگ و مجاهد باز است پس از این شهادت‌ها فتح و پیروزی نصیب مسلمانان می شود.
وی در ادامه با بیان اینکه سردار سلیمانی یار رهبری و پرچمدار مقاومت در عصر حاضر بود به عهد و پیمان خود شامل غیرت، مردانگی، دفاع از آرمان‌های اسلام و مقابله با دشمنان و حمایت از مظلومان عمل کرد.
جبهه شهادت و مبارزه با دشمنان یک چشمه جوشان است و پایان‌پذیر نیست و ان‌شاءالله حاج‌ قاسم‌های سلیمانی هستند که جایگزین وی می‌شوند.
آیت‌الله ملک‌حسینی بیان کرد: این شهید والامقام دغدغه پیروزی جبهه حق بر جبهه باطل را داشت و به زودی انتقام خون او گرفته می‌شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود عنوان کرد: نهادهای نماز جمعه و ولی‌فقیه برای هدایتگری مردم شکل گرفت و باعث استمرار نظام و انقلاب شده است. این دو جایگاه در استان بر عهده دو نفر بود که مرحوم ملک‌حسینی و سید علی‌اصغر حسینی این جایگاه را بر عهده داشتند در حالی که در سایر استان‌ها اینگونه نیست.
آیت‌الله ملک‌حسینی بیان کرد: مرحوم پدرم به فرموده امام این مسوولیت را بر عهده گرفت و تا زمان وفات وی ادامه داشت مرحوم پدرم به دلیل مشغله کاری و سفرهای زیاد نتوانست مسوولیت امام جمعه را بر عهده بگیرد.
نماینده مردم کهگیلویه و بویراحمد در مجلس خبرگان رهبری بیان کرد: بعد از وفات پدرم این مسولیت به پیشنهاد مردم به من واگذار شد که من هم به همین دلائل و همچنین احترام به آیت‌الله حسینی نتوانستم آن را عهده‌دار شوم.
وی عنوان کرد: آیت‌الله حسینی یک شخصیت برجسته دینی و علمی بود و من صبر کردم تا زمان خداحافظی وی موضوع کناره‌گیری‌ام از نمایندگی ولی‌فقیه را اعلام کنم.
نماینده سابق ولی‌فقیه در کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: علی‌رغم اینکه از من خواسته بودند امام جمعه باشم اما به احترام این روحانی برجسته نپذیرفتم و از مرکز خواستم فرد دیگری را انتخاب کند.
وی عنوان کرد: همیشه در کنار مردم استان خواهم بود و از نماینده جدید ولی‌فقیه حمایت و همراهی خواهم کرد و انتظار می‌رود مردم به وی هم احترام بگذارند.
آیت‌الله ملک‌حسینی بیان کرد: حجت‌الاسلام سید نصیر حسینی نماینده جدید ولی‌فقیه پدر معنوی مردم است و از حقوق آنها دفاع می‌کند و همانطور که مشکلات مردم را پیگیری کردیم وی هم ادامه دهنده این خدمات است.
آیت‌الله ملک‌حسینی تصریح کرد: افرادی که از دفتر رهبری و شورای سیاستگذاری ائمه جمعه به استان سفر می‌کنند مردم احترام لازم را برای آنها قائل شوند تا بلوغ فرهنگی و دینی و اجتماعی خود را نشان دهند
وی در پایان خاطرنشان کرد: از احترام و حمایت های مردم و مسوولان قدردانی می‌کنم.
آیت‌الله ملک‌حسینی در خصوص انتخابات گفت: انتخابات مجلس در پیش است و مردم باید خداوند را در انتخابات فرد اصلح حاضر و ناظر بدانند و دین و آخرت خود را فدای کسی نکنند و دین و آخرت خود را حفظ کنند.

فارس

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=83136

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.

اقدامات و نگرش‌های یک سرپرست بعد از ۱۰۰ روز کاری/ نسخه‌ی قنبری برای صنعت کهگیلویه و بویراحمد/ دغدغه‌‌ی مهم آقای سرپرست در دهدشت و یاسوج/ چند کار خوب و تفسیری متفاوت از عملکرد بهرامی/ ماجرای خودمختاری اتاق اصناف کهگیلویه/ این کارها را تیم قبلی انجام داد اما این دو کار را از صفر تا صد خودم انجام دادم

آقای «لقمانی»، برخوردهای نمایشی برای مردم آب و نان نمی‌شوند!/ چرا جریمه‌ها، اثری به سفره‌ی مردم ندارد؟پول‌های هنگفت صرف چه می‌شود؟ آیا بازاریان، جریمه‌ها را از گرده‌ی مردم می‌کشند؟ فقط زورتان به خرده‌فروش‌ها می‌رسد؟/ ماجرای فاکتورهای سفید امضا چیست؟/جیب خالی بازرسان و گردنِ کلفت متخلفان