افتتاح مردمی پل “دست‌ساز” ساخت داخل/پیام جالب اقدام اهالی روستای “رودریش”+ فیلم

مردم روستای محروم "رودریش" از توابع بخش دیشموک بصورت خودجوش و در حرکتی که پر از پیام است برای عبور از رودخانه، به ساخت پلی از سنگ و چوب اقدام کردند.
ساخت پل دست ساز اهالی روستای رودریش

مردم روستای محروم “رودریش” از توابع بخش دیشموک بصورت خودجوش و در حرکتی که پر از پیام است برای عبور از رودخانه، به ساخت پلی از سنگ و چوب اقدام کردند.

به گزارش ریواس جنوب از یاسوج به نقل از ایسنا، روستای رودریش از توابع دیشموک، در ۴۵ کیلومتری شهر دیشموک مرکز این بخش قرار دارد و هر ساله به مدت چندماه راه ارتباطی آنان به علت وجود رودخانه، ناهموار و خاکی بودن جاده و بارش برف قطع می شود.

تاکنون بیش از چندین بار مردم روستای رودریش به علت نداشتن پل ارتباطی بر روی رودخانه اقدام به ساخت پل چوبی کردند و هر بار با طغیان رودخانه و سیلابی شدن آن، پل مذکور تخریب می شد.

اهالی روستای رود ریش چوب لازم برای ساخت پل را از جنگل‌های اطراف تهیه می کنند و پس از عبور از جنگل و قرار گرفتن در کنار رودخانه، توسط یک دستگاه تراکتور به داخل رودخانه انتقال داده می شود.

به علت نبود راه ارتباطی مناسب به مرکز بخش دیشموک در یکسال گذشته بیش از چندین فقره امداد رسانی هوایی به وسیله اوژانس استان کهگیلویه و بویراحمد به روستای “رودریش” صورت گرفته است.

گفتنی است روستای “رودریش” دارای ۶۰خانوار و با جمعیتی بالغ بر ۴۰۰نفر بوده که مردمان آن دیار به کارهایی همچون دامداری، کشاورزی، پرورش ماهی و کشت برنج مشغول هستند.

اهالی روستای “رودریش” پس از احداث پل چوبی و سنگی ۱۳ فروردین ۹۹ روبانش را به جای قیچی با اره بریدند، و در یک مراسم محلی آن را افتتاح کردند و منتظر مسئولان نماندند.

در این طرح، هیچ اعتباری هزینه نشده و افتتاح آن هم توسط خود اهالی روستا انجام شد.

انتهای پیام/د

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=88946

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.