اقدام خودجوش و طبیعت‌دوستانه پویش مردمی حامیان کوه درشک+ فیلم و تصویر

در اقدامی خودجوش تعدادی از جوانان حامی محیط زیست دهستان اولاد علی مومن در قالب پویش مردمی حامیان کوه درشک اقدام به پاک سازی گردنه کولی کش دلی اولاد علی مومن کردند.
پویش مردمی حامیان کوه درشک

در اقدامی خودجوش تعدادی از جوانان حامی محیط زیست دهستان اولاد علی مومن در قالب پویش مردمی حامیان کوه درشک اقدام به پاک سازی گردنه کولی کش دلی اولاد علی مومن کردند.

به گزارش ریواس جنوب از یاسوج، جواد رحیمیان از اعضای این پویش با اشاره به اینکه این اقدام در راستای فعالیت های خودجوش جوانان حامی محیط زیست این روستا انجام گرفته است، بیان کرد: وردی منطقه کولی کش و اتوبان دشت روم به دلیل مجاورت با سایت جمع آوری زباله محل دپوی زباله های زیادی شده بود و به همین دلیل جوان حامی محیط زیست ولی اولاد علی مومن بصورت خودجوش برای جمع آوری و انتقال این زباله ها اقدام کردند.

وی گفت: اقداماتی از این جنس باعث فرهنگ سازی و تلنگری برای عامه مردم خواهد شد.

دو روز پیش هم آتش‌سوزی منطقه سیرینگ‌رود توسط همین جوانان طبیعت دوست مهار شد اما هیچ جایی گزارش نشد.

مشاهده فیلم

انتهای پیام/

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=97791

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.