سرویس خبری اکتبر 27, 2023

اگر صحبت مدیر بانک توسعه تعاون درست باشد فاتحه کهگیلویه و بویراحمد خوانده است

رئیس بانک توسعه تعاون کهگیلویه و بویراحمد در نشست بررسی تسهیلات مشاغل خانگی آماری تکان‌دهنده از انحراف تسهیلات ارایه کرد؛ آماری نگران‌کننده که از دید رسانه‌ها مخفی ماند و معاون استاندار نیز پاسخ دوپهلویی به آن داد.

ویدیو/ نارضایتی از عملکرد بانک کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد

مردم این روزها از عملکرد بانک‌ها در کهگیلویه و بویراحمد به شدت ناراضی‌اند؛ بانک‌هایی که نه به تعهدات خود به خوبی در قبال ساخت مسکن عمل می‌کنند و نه آن چنان گره‌گشای ازدواج جوانان هستند در این ویدئو برخی از مراجعه کنندگان به میز خدمت معاون استاندار به شدت از عملکرد بانک «کشاورزی» در پرداخت تسهیلات مسکن ناراضی هستند.

تلاش برای کاهش ترافیک در یاسوج/ میدان جهاد کوچک می‌شود/ ادارات مالیات، کلینیک مفتح و بسیاری صنوف عامل ترافیک شدند

معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از شهرداری‌ یاسوج خواست تا با همکاری پلیس نقاط پرترافیک شهر را اصلاح هندسی کند؛ روستا از کاهش شعاع میدان جهاد و اصلاح چند تقاطع در این شهر خبر داد.

پربحث ترین

تصویر روز:

پیشنهادی