سرویس خبری ژانویه 8, 2026

بانک‌های که باید با ذره‌بین دنبال مدیرانشان بگردیم! از شوری تا بی‌نمکی برخی مدیران بانکی/رونمایی از دو مدیر بی‌خیال در بانک‌های استان و ۴ مدیر بانکی با عملکرد صفر!

ریواس جنوب/ در استان کهگیلویه و بویراحمد سه دسته مدیر بانکی داریم؛ دسته اول مدیرانی هستند که بی‌خیالند و حرف و دستور استاندار هم برایشان مهم نیست و حتی به جلسات هم نمی‌آیند چه برسد به انجام کارهای مردم و وظایف و انتظارات؛ این‌ها در میدان نیستند و باید با ذره‌بین پیدایشان کرد؛ دسته دوم مدیرانی هستند که در میدانند، پرتحرکند اما تلاش‌های آنها در جهت انجام نشدن کارهاست یعنی در لابلای قوانین و دستورالعمل‌ها به دنبال بهانه‌ای هستند که کار مردم را انجام ندهند؛ اما دسته سوم مدیران دلسوز و مردم‌دوستی هستند که نه تنها از زیرکار درنمی‌روند بلکه خودشان به استقبال کارها می‌روند و از هر فرصتی برای کمک به مردم و پیشرفت این استان استفاده می‌کنند؛ در این گزارش تا حدی این مدیران واکاوی شدند.

وعده‌های میدانی در شهرک بزرگ شیراز؛ صنعت در انتظار عمل  

بازدید میدانی مدیران از شهرک صنعتی بزرگ شیراز بار دیگر صحنه تکرار وعده‌های حمایتی شد؛ گفت‌وگو با صنعتگران و تأکید بر رفع موانع تولید در حالی صورت گرفت که پرسش اصلی همچنان باقی است: این حضورها تا چه اندازه می‌تواند به اقدام عملی و کاهش مشکلات واقعی واحدهای صنعتی منجر شود؟

پربحث ترین

تصویر روز:

پیشنهادی