بازار در نیمی از کهگیلویه بزرگ متولی ندارد

در اتفاقی عجیب و غیر قابل باور در سه شهرستان کهگیلویه، لنده و چرام که خود دارای چند شهر و بخش و چندین روستا هستند اداره بازار بر عهده یک نفر تحت عنوان اداره صمت کهگیلویه و مستقر در شهر دهدشت است.

مدیریت بازار توسط یک نفر در سه شهرستان بزرگ، چند شهر، چند بخش و چندصد روستا در کهگیلویه بزرگ به یکی از مضحک ترین اتفاقات اداری مبدل شده است.

به گزارش ریواس جنوب، یکی از مهم ترین و اساسی ترین مباحت همیشگی کشور و به خصوص در سه سال اخیر گرانی است و متولیان همواره تشدید نظارت بر بازار را یکی از راهکارهای کنترل گرانی عنوان می کنند.
اما در اتفاقی عجیب و غیر قابل باور در سه شهرستان کهگیلویه، لنده و چرام که خود دارای چند شهر و بخش و چندین روستا هستند اداره بازار بر عهده یک نفر تحت عنوان اداره صمت کهگیلویه و مستقر در شهر دهدشت است.
بنا بر این گزارش، اداره صنعت و معدن و تجارت که در هر شهری مسئول اصلی بازار و کنترل اتفاقات بازار است در دو شهرستان لنده و چرام مطلقا وجود ندارد و معلوم نیست باز فشارهای ناشی از این بازار ملتهب علاوه بر شانه ها ی مردم بر دوش کدام مسئول و نهاد است.
گفته می شود با فشارهای زیاد در این دو شهرستان نیرویی بدون انتخاب مکانی برای استقرار او جهت نظارت بر بازار در نظر گرفته شد اما این تصمیم بیشتر در جهت مهیا کردن فضا برای شانه خالی کردن از کار توسط نیروی انتخاب شده است وگرنه هیچ کارایی نمی تواند داشته باشد.
علاوه بر این دو شهرستان بزرگ، بخش های چاروسا، دیشموک، موگرمون و سرفاریاب در کنار شهرهای سوق، دیشموک و قلعه رئیسی نیز خود بازارهای متعدد و مستقلی دارند که واقعا نظارت روزانه و دقیق بر آنها یک مهم به حساب می آید.
در روزگاری که همه ی ادارات در کم جمعیت ترین شهر، اداره مستقل یا دست کم نمایندگی فعال دارند معلوم نیست با چه منطق و استدلالی اداره ی بازار این همه شهر و بخش و روستا باید توسط یک مدیریت آنهم فقط با چند نیرو اداره شود.
با فرض بر توانایی و مهارت مدیریت فعلی که البته انتقادهای زیادی بر نوع مدیریت وی و عدم توانایی در برقراری ارتباط قوی و مفید با بازاریان وجود دارد اما هر چه باشد او و همکارانش نیز انسان هستند و یک ظرفیت و توان بدنی محدودی دارند و قطعا نمی توانند کارایی لازم برای اشراف بر همه موضوعات این مناطق داشته باشند.
بدون شک بحث از کنترل بازار اگر در سطح کشور شدنی باشد در این سه شهرستان و در نبود نظارت کافی دور از دسترس است و متولیان باید تدبیر فوری برای این مساله ی مضحک بیندیشند.

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=101824

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.

بازگشت به کار هدایت‌خواه و ۱۰۰ سوال بی‌جواب؛ آیا خانم پناهی جسارت توضیح دادن به مردم را دارد؟ راز خوش‌خدمتی به ستار هدایت‌خواه چیست؟ آیا استخدام در سن پیری ارتباطی با شورای انقلاب فرهنگی دارد؟ ارتباط حذف خرامین از دانشگاه با انتقاداتش از تاجگردون چیست؟ ماجرای دستکاری در مدرک تحصیلی استاد اخلاق چه بود؟ تناقضات رفتاری و کلامی در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

محکومیت ۴۰ مدیر و کارمند متخلف درمحاکم قضایی تا بازگشت وجوه اختلاس به بیت‌المال/ حکم انفصال و حبس برای ۳ مدیر شهرستانی/ احراز تخلف مدیران و کارکنان بیمارستان امام سجاد و محکومیت قطعی ۳ نفر/ فرار مالیاتی ۲۵۵ میلیارد ریالی در تور نظارت بازرسی / لغو مناقصه یا مزایده‌های مشکوک به ارزش ۴.۵همت برای صیانت از بیت‌المال/حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری با ۱۲بازدید میدانی از واحدهای تولیدی و اقتصادی/ رسیدگی به ۱۵۵۰شکایت مردمی در سامانه ۱۳۶