خسارت ناشی از زلزله در فارس اعلام نشده است

مدیرکل مدیریت بحران استانداری فارس: براساس تحقیقات و بررسی‌های اولیه انجام شده توسط تیم‌های ارزیاب، تاکنون هیچ خسارتی ناشی از این زمین‌لرزه در فارس گزارش نشده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری فارس اعلام کرد که خسارتی ناشی از ازمین لرزه استان بوشهر در فارس گزارش نشده است.

رحیم آزادی بیان کرد: به دنبال وقوع زمین لرزه پیش از ظهر امروز، بلافاصله اقدامات لازم در دستور کار و با توجه به بزرگی زمین‌لرزه، آمادگی کامل دستگاه‌ها مورد توجه قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه زمین‌لرزه امروز، قدرت بالایی داشت و با وجود فاصله نسبتا زیاد با کانون، موجب حس شدن آن در شیراز شد، گفت: براساس تحقیقات و بررسی‌های اولیه انجام شده توسط تیم‌های ارزیاب، تاکنون هیچ خسارتی ناشی از این زمین‌لرزه در فارس گزارش نشده است.

مدیرکل بحران مدیریت بحران استانداری فارس گفت: به دستگاههای امدادی و خدمات رسان فارس اعلام آماده باش داده شده تا در صورت نیاز به کمک، به استان بوشهر برای ارائه خدمات اعزام شوند.

ساعت ۱۱ و ۱۱ دقیقه و ۵۰ ثانیه صبح یکشنبه ۲۹ فروردین، زمین لرزه‌ای با قدرت ۵.۹ ریشتر حادث شد که مرکز لرزه نگاری کشوری کانون آن را حوالی بندرگناوه در استان بوشهر اعلام کرد؛ در ادامه و حوالی ساعت ۱۱ و ۲۵ دقیقه نیز بار دیگر زلزله‌ای به قدرت ۴.۵ ریشتر با همان فاصله کانونی، حادث شد.

انتهای پیام/ منبع اصلی

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=115979

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.