4 میلیون بسته معیشتی در فارس توزیع شد

عنایت الله رحیمی یکشنبه در مراسم رزمایش شمیم حسینی که در حرم مطهر حضرت سیدعلاءالدین حسین (ع) برگزار شد، اظهار داشت: با همدلی مردم استان در دوران سخت کرونا و با کمک‌هایی در قالب رزمایش مواسات و همدلی قرارگاه‌های مختلفی از جمله قرارگاه امام حسن مجتبی (ع)، قرارگاه احمد ابن موسی (ع) و قرارگاه مواسات و همدلی توسط دولت، امام جمعه، سپاه و … تشکیل و تلاش‌های خوبی برای نیازمندان شد و امروز شاهد سرچشمه کار وقف در بقاع متبرکه استان هستیم.

وی ضمن قدردانی از تلاش‌های مجموعه سلامت این استان، شورای تامین، سپاه، بسیج و … در مبارزه با کرونا، افزود: از زمان شیوع بیماری کرونا تاکنون اقدامات قابل‌توجهی در استان انجام شده است.

استاندار فارس با اشاره به اینکه بدون‌شک مردم فارس علاوه بر بحران سیل و زلزله، در کرونا نیز خوش درخشیدند، ادامه داد: در روزهایی که کرونا همه ابعاد زندگی مردم را تحت الشعاع قرار داده و در روزهای ابتدای شیوع این بیماری برخی با احتکار ماسک و مواد ضد عفونی به مردم رحم نکردند، اما مردم نیک اندیش فارس وارد سنگر شدند.

رحیمی بیان کرد: با همت دولت، دانشگاه علوم پزشکی، سپاه فجر و دستگاه‌های اجرایی تاکنون ۳۰ درصد جامعه هدف واکسینه شدند.

استاندار فارس با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری در خصوص کمک‌های مردم و بخشش اجاره بها، این مهم را برای شیراز و استان فارس افتخار بزرگی دانست،گفت: از تمام دست اندرکاران و نیک اندیشان قدردانی می کنیم و شاکریم که فرهنگ غنی انسانی، اسلامی، ایرانی در فارس از بالندگی بسیار خوب و ارزشمند برخوردار است و در مواقعی که نیاز است مردم این خطه به عرصه می‌آیند و دست نیازمندان را می گیرند.

استاندار فارس ضمن قدردانی از کادر بهداشت و درمان گفت: هنوز هم میزان مبتلایان در فارس نسبت به دنیا کمتر است و این نشان از تبحر، تلاش پزشکان و کادر درمان است.

توزیع ۱۱۳ هزار بسته معیشتی توسط اوقاف فارس

مدیرکل اوقاف و امور خیریه فارس هم در این مراسم، گفت: این اداره کل از ابتدای شیوع بیماری کرونا تاکنون ١١٣ هزار بسته معیشتی و بهداشتی تهیه و توزیع کرده است.

حجت الاسلام سیدعباس موسوی افزود: از امروز یکشنبه ۱۴ شهریور هم از محل موقوفات میرزا فتحعلی خان صاحب دیوانی ١٢ هزار بسته در شیراز و از محل دیگر موقوفات هشت هزار بسته معیشتی در سراسر فارس توزیع می‌شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه فارس اضافه کرد که این بسته‌های معیشتی در اختیار کمیته امداد، بهزیستی و خانواده‌های تحت پوشش بقاع متبرکه قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/ منبع اصلی

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=126295

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.

بازگشت به کار هدایت‌خواه و ۱۰۰ سوال بی‌جواب؛ آیا خانم پناهی جسارت توضیح دادن به مردم را دارد؟ راز خوش‌خدمتی به ستار هدایت‌خواه چیست؟ آیا استخدام در سن پیری ارتباطی با شورای انقلاب فرهنگی دارد؟ ارتباط حذف خرامین از دانشگاه با انتقاداتش از تاجگردون چیست؟ ماجرای دستکاری در مدرک تحصیلی استاد اخلاق چه بود؟ تناقضات رفتاری و کلامی در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

محکومیت ۴۰ مدیر و کارمند متخلف درمحاکم قضایی تا بازگشت وجوه اختلاس به بیت‌المال/ حکم انفصال و حبس برای ۳ مدیر شهرستانی/ احراز تخلف مدیران و کارکنان بیمارستان امام سجاد و محکومیت قطعی ۳ نفر/ فرار مالیاتی ۲۵۵ میلیارد ریالی در تور نظارت بازرسی / لغو مناقصه یا مزایده‌های مشکوک به ارزش ۴.۵همت برای صیانت از بیت‌المال/حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری با ۱۲بازدید میدانی از واحدهای تولیدی و اقتصادی/ رسیدگی به ۱۵۵۰شکایت مردمی در سامانه ۱۳۶