آیت‌الله حسینی: استاندارد، قاطعانه جلوی تولید و توزیع مصالح ساختمانی بی‌کیفیت را بگیرد

نماینده ولی‌فقیه در کهگیلویه و بویراحمد با قدردانی از زحمات کارکنان اداره‌کل استاندارد، از آقای رحمتی و همکارانش خواست تا بدون هیچ ملاحظه‌ای جلوی تولید و توزیع‌ کالاهای غیراستاندارد و بی‌کیفیت را بگیرند. 

نماینده ولی‌فقیه در کهگیلویه و بویراحمد با قدردانی از زحمات کارکنان اداره‌کل استاندارد، از آقای رحمتی و همکارانش خواست تا بدون هیچ ملاحظه‌ای جلوی تولید و توزیع‌ کالاهای غیراستاندارد و بی‌کیفیت را بگیرند. 

به گزارش ریواس جنوب به نقل از روابط عمومی اداره کل استاندارد استان کهگیلویه و بویراحمد؛ به مناسبت گرامیداشت هفته ملی و روز جهانی استاندارد، مدیرکل و جمعی از کارکنان این اداره در چهارمین روز از این هفته با آیت الله حسینی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر یاسوج دیدار و گفتگو کردند.

آیت الله حسینی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شهر یاسوج ضمن تاکید بر حساسیت و اهمیت شغل کارکنان استاندارد، بیان کرد: در بعضی از موارد تخلف واحدهای تولیدی و خدماتی به دلیل بروز نواقص فنی می باشد که اداره کل استاندارد می بایست در این زمینه اقدام به راهنمایی و آموزش این واحدها در پیشگیری از وقوع مجدد تخلف کند.

وی افزود: با توجه به اینکه بعضی از بلایای طبیعی مانند زلزله قابل پیشگیری نمی باشند، اصلی ترین راهکار کاهش این بلایای طبیعی، استفاده از مصالح ساختمانی با کیفیت و استاندارد در ساخت و سازها می باشد که در این راستا اداره کل استاندارد می بایست توجه و نظارت ویژه ای بر کیفیت مصالح ساختمانی داشته باشد.

آیت الله حسینی افزود: واحدهای تولیدی مصالح ساختمانی که اقدام به تولید محصول بی کیفیت می نمایند و حقوق مصرف کنندگان را تضییع می کنند، اداره کل استاندارد باید اقدام قانونی و قاطع جهت جلوگیری از تولید آنها نماید.

وی ضمن تحسین عملکرد اداره کل استاندارد استان در زمینه نظارت بر تولیدات و بازار عرضه، عنوان کرد: اداره کل استاندارد باید از حق مردم عزیز استان کهگیلویه و بویراحمد دفاع و از تولیدات بی کیفیت و غیراستاندارد جلوگیری کنند.

در ابتدای این دیدار، بهمن رحمتی مدیرکل استاندارد استان کهگیلویه و بویراحمد گزارش کاملی از عملکرد و فعالیت های این اداره کل ارائه و تکالیف و وظایف سازمان ملی استاندارد را تشریح کرد.

انتهای پیام/

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=129356

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.

روشنفکر، رسماً لیدر بهرامی شد/پاس گل بهرامی به زارعی/ ماجرای رتبه‌ی آخر آموزش و پرورش و نماینده‌ای که در ماجرای سدهای ماندگان، خراسان و تنگ‌سرخ، سمت مردم نبود/ بهرامی دقیقا اشتباهات روشنفکر را می‌کند و روشنفکر اشتباهات زارعی/ درسی که روشنفکر از موحد آموخت/ ماجرای نفاق میان ثلاث و بویراحمد از کجا آب می‌خورد؟/ چرا دهدشتی‌ها، دیگر به بهرامی رای نمی‌دهند؟/ رازهای تک‌دوره‌ای شدن روشنفکر/ عامل بدبختی بویراحمد، تفکر هدایت‌خواهیست یا با رفتن به خانه‌ی او حجت بر بویراحمد تمام شد؟/عبور از بهرامی و چرخش به سوی زارعی، درس جدید سیاست در بویراحمد

اقدامات و نگرش‌های یک سرپرست بعد از ۱۰۰ روز کاری/ نسخه‌ی قنبری برای صنعت کهگیلویه و بویراحمد/ دغدغه‌‌ی مهم آقای سرپرست در دهدشت و یاسوج/ چند کار خوب و تفسیری متفاوت از عملکرد بهرامی/ ماجرای خودمختاری اتاق اصناف کهگیلویه/ این کارها را تیم قبلی انجام داد اما این دو کار را از صفر تا صد خودم انجام دادم