دیدگاه نماینده ولی فقیه در فارس در خصوص نگهداری حیوان خانگی

نماینده ولی فقیه در فارس و امام جمعه شیراز گفت:‌ برخی در شبکه‌های ماهواره‌ای که انسانیت را وارونه معرفی می‌کنند، مساله نگهداری حیوانات خانگی را با حیوان‌دوستی و انسانیت توجیه کردند اما اگر برای باطل صد توجیه هم درست شود همچنان باطل است.

نماینده ولی فقیه در فارس و امام جمعه شیراز گفت:‌ برخی در شبکه‌های ماهواره‌ای که انسانیت را وارونه معرفی می‌کنند، مساله نگهداری حیوانات خانگی را با حیوان‌دوستی و انسانیت توجیه کردند اما اگر برای باطل صد توجیه هم درست شود همچنان باطل است.

امام جمعه شیراز: شبکه‌های ماهواره‌ای انسانیت را وارونه می‌کنند آیت‌الله لطف‌الله دژکام، یکشنبه در نخستین گردهمایی معاونین اجتماعی و مطالبه گری رابطین عفاف و حجاب ستادهای امر به معروف و نهی از منکر سراسر کشور در شیراز گفت: در قضیه نگهداری حیوانات خانگی، برخی این مساله را توجیه کردند در حالیکه با این توجیهات واقعیت تغییر نکرده است؛ تاسف بار اینکه یک عده متوجه نیستند که این باطل است و با وجود روشن‌گری‌ها، پای چند شبکه ماهواره‌ای می‌نشینند و تحت تاثیر این شبکه‌ها که می‌گویند این حیوان دوستی و انسانیت است قرار می‌گیرند در حالی که آنها انسانیت را وارونه می‌کنند.

رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان فارس گفت: باطل چیزی است که اهل بیت (ع) نمی پسندند و اگر صد توجیه هم برای آن درست شود باز باطل است.

** برخی مسؤولان در اطاعت عملی از ولی فقیه به گونه‌ای دیگر عمل می‌کنند!

آیت الله دژکام در بخش دیگری از سخنان خود گفت:‌ معروف آن چیزی است که اهل بیت (ع) به آن امر کرده‌اند و اطاعت از ولایت فقیه هم امر اهل بیت است و اگر بنا است در جامعه ما معروف پیاده شود، نظام ولایی در صدر معروف‌ها است که باید از آن مراقبت کنیم.

نماینده ولی فقیه در استان فارس گفت:‌ با وجود اینکه از نظر عقیده جمع قابل توجهی از مسئولان و مدیران قبول دارند که اطاعت از نایب امام زمان (عج) واجب است اما از نظر عمل و اقدام برخی از کلماتی که شنیده می‌شود به گونه دیگری است.

دژکام ادامه داد: اگر اینجا اطاعت از ولی فقیه را جدی بگیریم برای سایر منکرات میدان تنگ می‌شود.

امام جمعه شیراز بیان کرد: این نباید در جامعه ما گم شود، ما چون به مسائل درون نظام پرداختیم که کار ارزشمند و لازمی هم هست، از یک جایی داریم غفلت می‌کنیم که این نظام بر پایه ولایت شکل گرفته، این را کم می‌گوییم و این کم گفتن ممکن است در جایی مسائلی برای ما ایجاد کند.

گفتنی است این گردهمایی روز یکشنبه با حضور آیت الله کاظم صدیقی رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور در شیراز برگزار شد.

انتهای پیام/ منبع اصلی

دبیر این صفحه:

لینک کوتاه خبر:

https://rivasjonoob.ir/?p=133541

شما هم دیدگاهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید

اگر مایل هستید ایمیل و شماره تماستان را هم وارد کنید؛ این اطلاعات منتشر نمی‌شود.

بازگشت به کار هدایت‌خواه و ۱۰۰ سوال بی‌جواب؛ آیا خانم پناهی جسارت توضیح دادن به مردم را دارد؟ راز خوش‌خدمتی به ستار هدایت‌خواه چیست؟ آیا استخدام در سن پیری ارتباطی با شورای انقلاب فرهنگی دارد؟ ارتباط حذف خرامین از دانشگاه با انتقاداتش از تاجگردون چیست؟ ماجرای دستکاری در مدرک تحصیلی استاد اخلاق چه بود؟ تناقضات رفتاری و کلامی در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج

محکومیت ۴۰ مدیر و کارمند متخلف درمحاکم قضایی تا بازگشت وجوه اختلاس به بیت‌المال/ حکم انفصال و حبس برای ۳ مدیر شهرستانی/ احراز تخلف مدیران و کارکنان بیمارستان امام سجاد و محکومیت قطعی ۳ نفر/ فرار مالیاتی ۲۵۵ میلیارد ریالی در تور نظارت بازرسی / لغو مناقصه یا مزایده‌های مشکوک به ارزش ۴.۵همت برای صیانت از بیت‌المال/حمایت از تولید و سرمایه‌گذاری با ۱۲بازدید میدانی از واحدهای تولیدی و اقتصادی/ رسیدگی به ۱۵۵۰شکایت مردمی در سامانه ۱۳۶